Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2010 09:07 - Цв. Цветанов: Общинските съвети по места са търговски дружества
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 543 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Някои общински съветници в редица градове излизат от мандата си с хотели и богатства, които иначе не биха припечелили, разказа вътрешният министър по повод операция "Медузите".

За всичко, което е притеснително, са взети необходимите мерки, но нещата са доста обезпокоителни, въпреки тях, обяви по НТВ вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов по повод операцията "Октопод" и последиците от нея. Frognews.bg напомня, че в днешната преса се появиха заглавия като "Октоподи се шегуват как да отстранят Цветан Цветанов".

За толкова години обществото във Варна е усещало нещата, но не е имало политическата воля, за да се промени нещо, коментира той вчерашната акция "Медузите". И в София преди години общинските съветници искали да държат оперативното ръководство на фирмите, върна се той назад. През последните години общинските съвети по места в някои градове се превърнаха в търговски дружества, някои съветници излизат с хотели и богатства, които иначе не биха припечелили, разказа Цветанов и разказа, че не вменява вина на варненския кмет за това бил ли е информиран и той за тези действия.

След като Гуцанов е възпрепятствал влизането на полицията, това влизане е трябвало да стане, както е описано в учебниците, каза Цветанов и добави, че в касата на Гуцанов са намерени над 100 хил. лв, разбити в пликчета. Когато правим операциите, не гледаме дали даденият човек е член или симпатизант на политическа партия, а това, дали е извършил престъпление или не, заяви министърът.

РЗС са хора и лица, които не бих искал да коментирам, каза Цветанов. И при поставянето на подписите им, имаше търговия, самият Яне Янев каза, че според това кой както даде, ще се вземе решение. ГЕРБ не участва в търговия, отсече той и поиска да се знае кой кой е в политиката. Има обективни основания да се счита, че президентската институция се справи, както е искала, формулира вицепремиерът и каза, че по-достойно било президентът да чуе мотивите вчера на място.

ГЕРБ работи с равни критерии по отношение на всички, коментира Цветанов оставката на министъра на здравеопазването Б. Нанев. Подобни нарушения не искаме да прикриваме днес, за да се вадят през 2013 г.след парламентарните избори. Вината на министърр Нанев е в подписването на неизгодната сделка, разликата в цената е 2 млн и половина, а тези пари можеха да отидат в нещо по-добро, прибави Цветанов.


Тагове:   места,   Общинските,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1639707
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031