Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2010 18:20 - Индийски милионер преби Таня от „Биг Брадър”
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 2228 Коментари: 0 Гласове:
0




image


Мургавата звезда от „Биг Брадър 4” Таня е била пребира от индийския си любовни, след като той я хванал на калъп с друг мъж. Кървавият екшън се разиграл в дома на циганката през уикенда.

Таня си приготвяла кафе, когато на вратата на столичния й апартамент се позвънило. Тя обаче била на печката и пратила младия мъж, с който била в момента, да отвори вратата. Момчето било по гащи и още сънено не погледнало през шпионката. Когато отворило портата, срещу него се изправил цялата в цялата си прелест мургав дебелак!

Оказало се, че това е официалният интимен приятел на Таня – индийският милионер д-р Бънди. Той носел годежен пръстен на циганката, за да й предложи брак, както и ключовете на чисто нов мезонет, където да живеят. Д-р Бънди се чул ден по-рано с Таня и я излъгал, че е паднал от слон в Индия и си е счупил крака. Искал с визитата си да я изненада приятно.

Да, но похотливата ромка през това време си извикала алтернативен любовник.

При вида на мъж по гащи в жилището на бъдещата си жена индиецът побеснял. Той нахълтал в апартамента и взел да удря с юмруци по лицето Таня, наричайки я „проститутка”. „Ако беше в Индия, щяхме с камъни да те убием, курво долна”, крещял в несвяст баровецът.

„Удряше ме жестоко, биеше главата ми в стената и ме риташе. От лицето ми шурна кръв, чак се задавих в нея. Припаднах и когато дойдох на себе си, нямаше никой”, разказва злополучната ромка.

През това време индиецът натоварил пишман любовника в автомобила си и тръгнал да го развежда из София, заплашвайки, че ще го убие. Таня извикала полиция, която дошла своевременно.

„Д-р Бънди се върна, но полицията не го арестува. Опитах се да му обясня, че човекъ, когото завари у нас, не ми е любовник, а приятел от провинцията, който нямаше къде да спи. Той обаче не ми повярва”, плаче през сълзи бившата звезда от „Биг Брадър”. Сега, вместо да вдига сватба с милионер и да уреди живота си завинаги, тя търчи по болници, залата посинена.




Тагове:   милионер,   „биг,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1644874
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930