Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2010 09:34 - Босия: Трактора преминава към терористична война
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 833 Коментари: 0 Гласове:
0




image


95% от нещата, които Трактора приказва в първите си интервюта след излизането му от ареста, са неверни. Не познавал Филчев?!
При всяко по-рязко движение Филчев тичаше при него на басейна "Спартак". Тези срещи са документирани. Както и други. Това разказва в интервю за “Шоу”, познавачът на родни ъндърграунд Николай Колев – Босия. Според него в местността Дивчовото има почивна станция някогашният завод „Елпром”-Тетевен. Там се събирали “тримата агенти” - Никола Филчев, Огнян Герджиков и Георги Петканов. Домакинствали им Йордан Накев и Трактора. Накев е бивш директор на «Елпром» – Тетевен. Той върти парите на Трактора, който е родом от тоя край.

Двамата направиха няколко приватизации на заводи, които са свързани с производство на електроапаратура, включително и тук, в София. Накев е

човекът, който по нареждане на Трактора заведе Филчев на лечение в Израел

Изключително възлова фигура, защото той е човекът, който движи парите. Има качества на бизнесмен, на инвеститор, на финансист. Има и необходимите връзки, тъй като е стара номенклатура и знае за какво става дума. В тази местност, където е почивната станция, не може всеки да мине. Има бариера на Горското, твърди още Босия.

Там нещата стоят така – Филчев беше необходим на тази група, която се събра около Трактора, около бившите барети, за които сега разбираме от Алексей Петров, че били толкова добрички, толкова невинни… И защо, като са тъй невинни, създадоха този Съюз на бившите барети?! Това са хора със силово мислене, които, след като напуснаха поделението на баретите, всички до един станаха бизнесмени от сивата икономика, силоваци. Сега Трактора не познава Златко Баретата, братя Галеви...

Е, как да не ги познава – те са стотина души, не повече. Те не само че се познават, но те се обединиха в този съюз, за да се направят на един юмрук, за да могат да тропат по масата и да прибират парите. И да управляват. Само че за да управляват, трябва да има хора, които са във властта, които да бъдат зависими от техните пари. Някой им е подсказал да се обърнат към тримата – Филчев, Петканов и Герджиков. По това време Филчев бе главен прокурор, Герджиков - председател на Народно събрание, Петканов - министър на вътрешните работи – изпълняват основни, стратегически функции в държавата. И тримата са агенти на ДС и по този начин са уязвими, обяснява обвръзките Николай Колев - Босия.
Според него в битката между Цветан Цветанов и Трактора има вероятност и двете страни да пострадат жестоко. Това е жестока война. Аз смятам, че шансовете на Трактора са много малки. И начинът му на говорене, начинът му на държане показва, че той е като Осама Бин Ладен - преминава в една терористична война с изненадващи набези и удари. Ще се извадят много компромати. Не напразно по едно време той каза, че в НСС има много информация. Той каза – това е информационна служба. Само че той имаше достъп до сравнително малко информация, твърди още Босия.


Тагове:   война,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1647596
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930