Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2010 16:19 - Форумци пропищяха от blizoo: „Гаврят се с нас!”/видео
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 1095 Коментари: 0 Гласове:
1




image

„Никога, ама никога, не влизайте в офис на blizoo и не им ставайте клиент”, „Не се връзвайте на тези измамници от blizoo”, „Интернет доставчикът blizoo буквално се гаври с клиентите си”. Това са само част от гневните коментари на форумци, които са бесни на кабелния оператор и интернет доставчик blizoo. Провокирани от лошата услуга, която получават от фирмата, прецакани клиенти създадоха неофициален форум за потребителите на blizoo, тъй като на официалния сайт формата за коментари бе закрита.

На адреса www.blizoo-forum.com ще откриете един куп възмутени коментари по повод обслужването на фирмата доставчик. Най-честите оплаквания са относно скоростта на интернета. Оказва се, че гръмката реклама на blizoo, която ежедневно боде очите на всеки от вас по сайтовете, е само въздух под налягане.

„Можеш да свариш тригодишна кокошка, докато чакаш да ти се отвори страница”

image

Така изглеждат потребителите на blizoo, докато чакат да им се зареди интернет страница

Такова определение дава един от засегнатите абонати на blizoo. Според клиентите интернетът на blizoo е изключително бавен, а подобрение има единствено в малките часове. Т.е. когато няма много абонати онлайн. Потребителите се жалват, че трябва да чакат минимум 2 минути, докато им се зареди дадена страница. Повечето работят в сферата на интернет технологиите и от скоростта на интернета зависи хлябът им. „Как е възможно да съществува толкова бавен интернет”, дивят се форумци.

В същото време обаче в шумната си реклама blizoo обещават високоскоростен интернет, който „винаги е наБЛИЗО”. Реално фирмата доставчик не може да изпълни условията по договора, така че клиентът има пълното право да го прекрати, без да търпи санкции.

Обслужване

image

Какво всъщност се случва с поддръжката от blizoo?!

Обслужването на клиентите и реакцията по сигнал в blizoo са толкова скоростни, колкото и интернетът им, твърдят абонати. В Call центъра рядко се случва някой да се отзове на клиентска жалба и на линия не са специалисти, а обикновен персонал, който само взима поръчки. След подаден клиентски сигнал се чака с дни, докато някой се заеме с проблема. Поддръжка в събота и неделя – няма, така че се молете да не се случи срив в системата през почивен ден. Call центърът не работи след 8 часа вечерта, затова не се хабете да звъните, предупреждават форумци.

Служители на blizoo заплашват абонати

image

Шумната реклама на blizoo се оказа въздух под налягане

Служители на blizoo пък ходели по домовете и „агитирали” хората да се включат към техния оператор, като се цифровизират. Те дори заплашвали по-възрастните, че ако не го направят, ще търпят санкции, тъй като цифровизацията била задължителна. По-непросветените се връзвали на приказките на служителите и подписвали договори с blizoo. Някои от изнудваните абонати обаче се „светнали”, че има някаква уловка и алармирали в медиите.

image

Кофти!

Шефовете на blizoo пък бяха категорични, че вината не е у тях и те не отговаряли за постъпките на служителите си.

И докато по-запознатите успяват да се отскубнат и да избягат надалеч от blizoo, останалите абонати на интернет доставчика продължават да се въртят в омагьосания кръг на бавния интернет.

Ако и вие сте потърпевши от обслужването на blizoo, коментирайте на нашия сайт.

Ето и още един гневен потребител на blizoo:





Тагове:   blizoo,   „гаврят,   нас”видео,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1647114
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930