Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2010 16:36 - Гриша Ганчев разкри за нагласеното интервю в bTV!
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 1109 Коментари: 1 Гласове:
1




image

Нечуван скандал се завъртя около разкритията от журналистите в сутрешния блок по bTV, за манипулирането на футболните резултати или така известното черно тото. Според това, което разкри Sportline.bg от Гриша Ганчев, сега се оказва, че интервюто, което е направено в студиото е било нагласено, за да вдигне рейтинга на предаването.

imageСкрилият се зад паравана разказвач на схемите от черното тото, играещ ролята на букмейкъра, както и този на футболиста – негов колега, са хора от екипа на bTV и това са човекът-усмивка от прогнозата за времето Емил Чолаков и репортерът Петър Нанев.

imageНагласеното интервю било разобличено, след като информацията била предадена от БФС на Прокуратурата. В част от изнесените данни се обвинява ЦСКА, че умишлено е прекратил двубоя си с “Мездра” преди няколко месеца, за да предотврати значителни загуби на тези, които са заложили за “2”.

Така пред Прокуратурата, както гласи поговорката, журналистите от сутрешния блок са казали и майчиното си мляко, кои всъщност са истинските лица на хората, разобличили схемата с черното тото. На видеото от предаването гласовете им бяха преправени, а лицата скрити – Емил Чолаков застанал зад паравана, а играчът останал в сянка, при интервюто проведено с него.

imageИстината по случая обаче не закъсняла, след като имало изтичане на информация, която попаднала в един от най-богатите българи – собственикът на “Литекс” Гриша Ганчев. Той пък я получил от свои познати в медията, след което била предадена за публикация по темата на sportline – спонсорирано именно от бизнесмена.

И както “Литекс” от древногръцки в превод е люляк, така и ние може да направим аналогия с любовната стихосбирка на Вазов “Люляка ми замириса”.

Тук обаче в случая по-правилното е да кажем “размириса”, тъй като точно такава е работата в черното тото.

Журналистите са имали желанието да покачат рейтинга на сутрешния блок, като така да повдигнат и настроението на шефовете си в телевизията, но след предстоящия скандал, той ще се взриви като атомна бомба и ще помете всичко след себе си.


Тагове:   интервю,   bTV,   нагласеното,


Гласувай:
1



1. анонимен - Журналиста трябва да е честен!
12.11.2010 04:41
И целия този театър заради един рейтинг!Много грозно изиграха зрителите.Дано виновните бъдат наказани,а според мен те даже сами трябва да подадат оставките си!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1647575
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930