Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2010 08:56 - Хотелски камери заснемали наши политици с проститутки!
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 529 Коментари: 0 Гласове:
1



image


Още по време на ареста на главата на българския „Октопод”, Алексей Петров в началото на годината от МВР изтече информация, че известни наши политици и висши магистрати са обслужвани от проститутките на Трактора. Добре информирани източници на „Седмичен труд” се сдобили със скандалната информация как горещите им срещи и секс изпълнения са записвани от специални камери в хотелите, за да държат като заложници на мераците им големите хора и да пазят компромати срещу тях. Вестникът припомня също, че наскоро сензационната тема беше отново подета лично от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, който заяви по време на конференция за сексуалната експлоатация, че елитни проститутки, покровителствани и принуждавани от сутеньори, са изнудвали с компромати известни наши политици, бизнесмени, прокурори и дори полицаи.

Политиците и висшите чиновници все пак са действали изключително внимателно. Обикновено първо в предварително резервирана стая под чуждо име идва компаньонката (или компаньонките), а малко след това – ВИП гостът. Камерите във фоайето и коридорите на хотелите реално записват две лица, влизащи и излизащи по различно време. По този начин, дори и записът някога да бъде изкаран публично, компроматът става косвен, защото няма видео, показващо директна интимност. Осведомени твърдят, че по този начин са щракнати бивши много известни политици с ранг на министри, посещаващи често хотел, намиращ се около посолства в кв. „Изток“. За деликатните услуги плащали по 1000 лв. на сеанс.

image

Другата често срещана схема е партньор на известен човек да го почерпи със знойна красавица. Повечето от овластените мъже обичали да се хвалят какви връзки имат и кого познават, за да впечатлят девойките. Тази информация старателно се записвала с камери, поставени в дамските чанти, и по-късно се използвала като компромат при нужда. Според изследване на неправителствения институт за публични политики „Риск Монитор„, огласено наскоро, проституцията в София генерира годишен оборот между 30 и 60 млн. лв.

Според събраната от тях информация дневният оборот на един клуб, предлагащ секс услуги в столицата, е около 1000 лв минимум.




Тагове:   НАШИ,   камери,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1640469
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031