Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2011 16:46 - Дъщерята на Уитни Хюстън е зависима от кокаина
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 1197 Коментари: 1 Гласове:
0




  image

Една поговорка гласи – каквато майката, така и дъщерята. За Уитни Хюстън и дъщеря й Боби Кристина Браун това важи с пълна сила.

Криси, както й казват на галено, скоро навърши 18 години. На снимка от купона се вижда как дъщерята на Уитни смърка бяло вещество от галантно поднесен й поднос. За веществото се предполага, че е кокаин.

Снимката е направена от бившия приятел на Криси и продадена на National Enquirer. Момчето, което все още е анонимно обяснява, че дъщерята на Хюстън има сериозен проблем с наркотиците и ако скоро не й се помогне, може да умре. Според него Кристина е тотално зависима от кокаина, освен това пие алкохол и пуши трева.

Двамата са били заедно за повече от две години, но сега вече са разделени. Момчето споменава, че това са били едни много лоши две години от живота му, не за друго, а поради зависимостта на Боби. Когато той се опитвал да говори с нея за проблемите й тя просто отсичала: „Аз просто съм като майка ми!”

И Уитни Хюстън и бившият й мъж Боби Браун имаха сериозни проблеми със зависимостта си към наркотиците. Това едва не коства кариерата на Хюстън. В последните години тя заяви, че вече се е изчистила, но не бяха много хората, които й повярваха. Певицата беше сериозно надебеляла, а по-лошото е, че не успя да изнесе както трябва редица концерти от турнето си. Стотици хиляди почитатели бяха разочаровани от задъхващата се Уитни. Много от тях напускаха концертите й преди края или си искаха парите обратно. Хюстън така и не даде обяснение за влошеното си здравословно състояние и невъзможността да пее.

Сега дъщеря й е решила да върви по лошия път на майка си. Криси е известна само с това, че е дете на една от най-известните изпълнителки в света, а от днес и със зависимостта си към кокаина.

imageНа страницата си в Туитър Кристина признава, че това е тя и че снимката е направена от бившия й приятел, но настоява, че не смърка кока, а просто така изглежда!image

„Хората биха направили ужасни неща за пари. Той (бившият й приятел – actualno.com) се интересуваше само от парите ми, а аз го обичах. Радвам се, че вече е далеч от мен. Не съм зависима от наркотиците и на тази снимка не смъркам кокаин, просто така изглежда.”

Явно дъщерята на Уитни Хюстън не е и особено умна, освен останалите неща. Можеше да каже и че всъщност смърка пудра захар и само се преструва на наркоман, за да бъде по-интересна на медиите.

Криси завършва обръщението си с това, че майка й винаги я е подкрепяла и за всичко се осланя на нея. В такъв случай може да й поиска адреса на някоя добра клиника за лечение на зависимости.





Гласувай:
0



1. анонимен - Мисля да не обсъждам жълти новини, с ...
07.03.2011 17:07
Мисля да не обсъждам жълти новини,с недоказан произход.Още по-малко когато става дума за намеса в човешка съдба.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1639861
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031