Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2014 18:56 - ще хвърлим всичките сили, всичкото зло на САЩ, цялата материална сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората.
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1134 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ТЕ НЕ СА БИЛИ ИЗРОДИ- КОМУНИСТИ, бАЩИТЕ ИМ СЪЩО...
ТЕ СА НАШАТА АМЕРИКАНСКА МЕЧТА...

А ТЕ ЗА НАС МИСЛЯТ ТАКА:


Алън Дълес е 5-ят директор на ЦРУ (1953-1961) през 1945-та година той пише
„Ще свърши войната. Всичко някак си ще улегне, ще се утаи и уреди. И ние ще хвърлим всичките сили, всичкото зло на САЩ, цялата материална сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората.Човешкият мозък, съзнанието е приспособено към промяна. Посявайки там хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват. Как? Ние ще намерим наши единомишленици, наши съюзници и помощници в самата Русия. Епизод по епизод ще се разиграва грандиозна по своя мащаб трагедия към гибелта на най-непокорния народ на земята, окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание.

От литературата и изкуството ние например постепенно ще изтръгнем тяхната социална същност, ще отучим художниците, ще им отнемем желанието да се занимават с изобразяване, с изследване на тези процеси, които се извършват в глъбините на народните маси. Литературата, театрите, киното ще изобретяват и прославят най-ниските човешки чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените художници, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма и предателството – с едн а дума, каквато и да е безнравственост.


ИЛИ ИЗРОДИТЕ СА ДРУГИТЕ ..
И НИЕ... ПАК  СМЕ  НА ГРЕШНАТА СТРАНА




Гласувай:
3



1. raders - ))) Ти наистина ли считаш, че Алън ...
07.07.2014 19:16
))) Ти наистина ли считаш, че Алън Дълес е имал толкова задълбочени познания по въпроси, касаещи литературата, изкуствата, музиката и т.н. - всичко отнасящо се до човешката душа, за да се изказва по този начин. Моето момче /момиче/, Алън Дълес е компетентен по въпросите за политиката, шпионажа, шантажа и разни полицейски приоми, но не и качествата, които му приписват някои /включително ти/. Така че каквото и да е разправял по този въпрос, той е просто дилетант.
цитирай
2. zaw12929 - ))) Ти наистина ли считаш, че Алън ...
07.07.2014 19:34
raders написа:
))) Ти наистина ли считаш, че Алън Дълес е имал толкова задълбочени познания по въпроси, касаещи литературата, изкуствата, музиката и т.н. - всичко отнасящо се до човешката душа, за да се изказва по този начин. Моето момче /момиче/, Алън Дълес е компетентен по въпросите за политиката, шпионажа, шантажа и разни полицейски приоми, но не и качествата, които му приписват някои /включително ти/. Така че каквото и да е разправял по този
въпрос, той е просто дилетант.


ТОВА НЕ СА МОИ МИСЛИ, А НА АНЕРИКАНЦИТЕ И СА ПУБЛИКУВАНИ В ТЕХНИ КНИГИ
Защо мислят така- те си знаят, но… резултатите са налице: медиите на България са под тяхна закрила за да ни оглупяват… ПЛАНЪТ Е В ДЕЙСТВИЕ

цитирай
3. zaw12929 - до Академик Янко Янков
07.07.2014 21:18
Исках да напиша коментар в сайта на акад.Янко Янков, но се оказа, че... ще го отпечатат ако осъдя комунистическата партия и защо да го правя?!
ърво, вие осъдете САЩ за колониалната им политика към България, към целия свят- където стъпят - държави съсипват

Искам да живея с мир и доброта с хората с които общувам

Антикомунизмът не може да бъде мисията на академик- интелигенцията на България, призвана да привлича и обединява за добри дела, за възраждане на България, за възпитаване уважение, а не омраза

Учените сте в дълг бавно и последователно да възпитавате българите в задружие, в правилно отношение, към Турция и турците, за отмиване омразата.

Искам академиците да направляват България в най вярната поока на развитие, особено, ако са лидери

Да осъждате днес комунизма е на умряло куче нож да вадиш да се принизиш до тъпите мечти на тълпата. Вие сте академик и очаквам авангардни идеи- обединителни, привлекателни... имате такива... актуални, адекватни... нужни за собствен път на България
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14260376
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68330
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930