Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2014 06:57 - САЩ в ролята на Титаник
Автор: bgman13 Категория: Политика   
Прочетен: 949 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Контролът на полетите по летищата в САЩ се затяга все повече, казват. И понеже живеем в ерата на синдрома "Титаник", когато вярата ни в партията - майка, закрилница е заменена с вярата в безсмъртието и непогрешимостта на всичко що използва изобилие от материални блага, да ви съобщя, че на мене ми се привижда, как щатите в момента са точно във фазата, когато богатите се биели за спасителни лодки, а бедните се събрали на палубата и взели да пеят "Отиваме си Боже дай, наш е пътят към дома!".

Затягането на контрола на полетите ще доведе до намаляване на предлагането на възможности за пътуване и същевременно ще оскъпи услугата, защото полицията и персоналът ще бъдат натоварени все повече. Резултатът от това ще бъде същия като резултатът от въвеждането на Сухия режим или монополно-високите цени които се реализират чрез организираната престъпност. И когато в един момент Апокалипсисът влезе в САЩ ще започне истински бой за лодките, които няма да стигат и няма да са по джоба на бедните мераклии, повярвали наивно в американската мечта за келепир и жертва на синдрома "Титаник". Въобще не ми пука за тия идиоти, разбира се.

И така, богатите ще напуснат потъващия кораб, а бедните ще си останат в щатите. Някои от тях ще се изнесат също и ще отидат по разни държави, където ще ги сочат с пръст и ще ги нарекат "Изпаднали американци".
Макар че още от древността е известно, че човекът трябва да яде за да живее и не трябва да живее за да яде, знатните римляни е трябвало да ядат по цял ден без да спират, защото иначе нямало да ги смятат за знатни. А американците, които са най-знатните в днешната Римска империя, взели та се кръстили "Потребителско общество" и си въобразили, че като деградират ще просперират. Халал да им е пътуването с Титаник! Боят за лодките мисля, ще бъде голям сеир и няма да е зле журналята от жълтата преса в България, още от сега да се готви.  



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgman13
Категория: Политика
Прочетен: 642600
Постинги: 308
Коментари: 336
Гласове: 294
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930