Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2010 10:39 - Сексчасовникът - кой кога е готов
Автор: annews Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1131 Коментари: 0 Гласове:
1




image

Кога да правим секс - сутрин, по обяд, вечер, нощем" По принцип за секс човек е винаги готов, но все пак" Сексолозите са забелязали, че удовлетворението от секса в различните часове на денонощието силно се отличава.

Едни и същи ласки в зависимост от времето жената и мъжът възприемат различно. Поради това те съветват пациентите първо да погледнат часовника си, после да поразмислят какво може да получат от партньора в този час и какво самите те могат да дадат, и чак тогава да се залавят за сексуални игри. Ето какво можете да очаквате от партньора си в различните двучасови интервали на деня, според сексолозите.

Сексуална кондиция по часове

- От 6,00 до 8,00 ч.

Жената: Даже и да се е събудила, организмът й още не е готов за секс. Нивото на мелатонин в кръвта (хормона на съня) постепенно се понижава, а температурата на тялото й още не се е повишила достатъчно. Макар понякога да е твърде приятно да се събудиш по време на занимания с любов. Главното е партньорът да не бърза, а да й позволи да отвори очи под ненатрапливите му ласки.

Мъжът: Болшинството мъже именно в този часови интервал се намират на пика на сексуалната си активност. Нивото на тестостерон в кръвта достига у тях максималната си стойност. На мъжа му е нужно да се ободри и да набере сили пред новия ден. Но той не е готов за дълги, продължителни ласки. Бърз секс " ето на какво можеш да разчиташ.

- От 8,00 до 10, 00 ч.

Жената: Окончателно се е събудила и е готова за секс. В кръвта й нивото на ендорферините ("хормоните на радостта") достигат максимума си. За да се възбуди, на нея не й трябва много време.

Мъжът: Вече се е настроил за работа. Нивото на тестостерон в кръвта му се е понижило и е влязло в обичайната норма. По тази причина е твърде сложно да успее сам да раздвижи любовницата си.

- От 10,00 до 12,00 ч.

Жената: В тези часове са изострени вкусовите й рецептори. Именно сега тя може да получи максимум удоволствия от оралния секс. Впрочем към този вид любовна игра мъжът е винаги настроен.

Мъжът: У мъжа доминира мисловната активност. По тази причина вместо да се захване със секс, с часове може да разсъждава за това, но едва ли сам ще прояви активност. Вместо действие, той ще започне мислено да анализира любовната инициатива на жената и да прави "дълбоки" изводи.

- От 12,00 до 14,00 ч.

Жената: Нейната активност достига своята максимална стойност. Но това не се отнася до заниманията с любов. В тези часове жената трудно се отпуска и не може да се съсредоточи върху секса. Но в същото време, ако тя е решила да се заеме със сексуалното просвещение на любимия си, той не трябва да се стеснява и следва да изпробва всичко на практика.

Мъжът: Настроен е на игрова вълна. В същото време нивото на "хормоните на радостта" се вдигат до максимума си. По тази причина той търси нещо необичайно, дори екстремално и с удоволствие възприема всички идеи на жената.

- От 14,00 до 16,00 ч.

Жената: В тези часове нейният организъм е максимално подготвен за зачатие. Но за дълги ласки тя не е готова. Бърз и дори малко груб секс " ето какво й е необходимо. В тези часове се изостря обонянието й и най-важното за нея е от мъжа да идва приятен мирис.

Мъжът: Приблизително към 16,00 часа в мъжкия организъм се възпроизвежда най-качествена сперма. По тази причина, ако жената се е замислила за продължението на рода, това е най-подходящото време за секс.

- От 16,00 до 18,00 ч.

Жената: По това време се наблюдава спад на активността. Болшинството жени в този интервал не са способни на ласки. Но това не им пречи да получават ласки от партньорите си. Ето защо, ако любимият я потърси за секс, не си струва тя да го спира.

Мъжът: Готов за секс, макар и неспособен за продължителни ласки. Просто му е необходимо чрез секса да свали умората и отрицателната енергия. По тази причина всичко, на което жената може да разчита, е бърз полов акт.

- От 18,00 до 20, 00 ч.

Жената: Необходимо е да се зареди с енергия, поради което не следва да се отказва от вечерята. По това време у нея е обострено слуховото възприемане. Тя е готова да слуша дълги признания в любов и комплименти по свой адрес.

Мъжът: В тези часове не е способен на сексуални игри. Той може да мисли само за задоволяване на глада си и за отдих след нахранването. Всичките му сили отиват за храносмилане. Но ако жената го покани на лек банкет в постелята, той едва ли ще откаже.

- От 20,00 до 22,00 ч.

Жената: Готова е за продължителни любовни игри. Тя е пълна със сила (ако, разбира се, не се е отказала от вечерята) и е настроена да поеме инициативата в свои ръце. Идеално време за експерименти в леглото.

Мъжът: Готов за секс, той е в състояние да изпълни всяко желание на жената. По това време сексуалните часове на двамата партньори напълно съвпадат.

- 22,00 - 0,00 ч.

Жената: Към полунощ в кръвта й рязко се увеличава нивото на мелатонин. Организмът постепенно заспива, дори и ако тя е свикнала да си ляга късно. По тази причина сексуалната й чувствителност се снижава. В същото време се изострят романтичните чувства и тя има нужда партньорът да държи ръцете й, да я прегръща и целува. Но нищо повече!

Мъжът: Максимално се е отпуснал, но още не спи. По тази причина е готов за дълги ласки. За да може да заспи здрав сън, на него му е необходимо да изхвърли остатъците от енергия. Сексуалните игри решават най-добре проблема му.

- От 0,00 до 6,00 ч.

Жената: Организмът й се нуждае от отдих. Но затова пък може да се занимава с любов в полусънно състояние. Впрочем, много жени, които в другите часови интервали не успяват да изпитат оргазъм, именно в полусънно състояние достигат пика на сексуалната наслада. Това е свързано с факта, че в съня си те са способни да се отпуснат напълно. Най-важното в случая е, партньорът да не спи!

Мъжът: В повечето случаи спи здраво и да го разбудиш е твърде сложно, но разбира се, няма невъзможни неща, когато става дума за секс.





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1636696
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031