Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2010 14:06 - MINI и Графа заедно на турне
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 563 Коментари: 0 Гласове:
0



Камор Ауто, официален MINI дилър в България, предоставя на Влади Ампов - Графа автомобил MINI Cooper D, с който поп изпълнителят ще осъществи националното си клубно турне „Love Concert”. Проектът на певеца включва концерти в 5 български града в рамките на този месец. „Аз съм голям фен на MINI и винаги съм мечтал за такъв автомобил. МINI подхожда на начина ми на живот и на музиката, която правя”, обясни Графа.

MINI има артистично присъствие, стил и харизма. Затова не е случайно, че дуетът Влади Ампов и MINI се случва толкова естествено. Освен това, Графа е сред първите собственици на MINI и не веднъж е засвидетелствал своето отношение към уникалния автомобил, допълни Шай Рацаби, генерален директор на Камор Ауто.

Клубното турне на Графа вече успешно премина през Пловдив и София, а следващите концерти са на 18 февруари във Варна (Cargo), 19 февруари – Плевен (Модерно) и 20 февруари – Троян (НЧ „Наука”). Песните, които изпълнява Графа по време на турнето „Love concert”, са направени с нови аранжименти. Част от тях са ремиксирани и обновени в духа на 2010 година, а други звучат по-интимно, в синхрон с месеца на влюбените. Концертите са комбинация от електронен и акустичен звук. Графа споделя, че е замислял този проект от много време и се радва, че е дошъл момента „Love Concert” да бъде представен на феновете му. 

Предпочетеният от Графа MINI Cooper D поставя нови стандарти в своя сегмент по отношение на спортно поведение, силови характеристики и цялостна ефективност. MINI Cooper D ускорява до 100 км/час точно за 9,9 секунди и достига максимална скорост от 195 км/час. Същевременно автомобилът съчетава този динамичен характер с наистина изключителна икономичност, като подобрява с около 10% постижението на предишното поколение на модела. В абсолютни стойности това означава, че средният разход на гориво е 3,9 литра на 100 километра, което го превръща в най-пестеливото MINI, създавано изобщо някога. Снабден e с 1,6-литров турбодизелов двигател, който достига максимална мощност от 80 кВт или 110 к.с., с впечатляващ максимален въртящ момент от 260 Нм в диапазон между 1750 и 2000 оборота в минута.

Най-успешният малък луксозен автомобил в света с над 50 годишна история се е развивал и променял в много отношения, но дизайнът на екстериора му никога не може да бъде сбъркан с друг. От пръв поглед MINI Cooper D гордо изтъква, че разполага със сила и умения в излишък. Този модел оправдава принципа, че съдържанието определя формата: сводът на моторното отделение, издигнат по-високо отколкото при всички предишни версии, показва особената извивка при MINI Cooper D. Въздухоуловителят е по-широк отколкото при другите модели, за да подчертае мощния и динамичен характер на дизеловия двигател. Като самостоятелен дизайнерски елемент въздухоуловителят подсилва заоблените контури и особено фината структура на радиаторната решетка. Този акцент е допълнен с характерната напречна греда, боядисана в основния цвят на купето, която пресича долното гърло на въздухозаборника.

Наблюдаван отстрани MINI Coimageoper D изглежда особено стегнат, мускулест и атлетичен -  големи колела и малко тяло, а надвисналите над пътя преден и заден край на автомобила подчертават позата “здраво стъпил на колелата си”, която характеризираше десетилетия наред класическото MINI и сега с още по-голяма сила характеризира модерното MINI.

imageimageimage



Тагове:   Mini,   турне,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1639841
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031