Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2010 08:07 - Маджо вярва в МВР, пазили го като гражданин
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 482 Коментари: 0 Гласове:
0




image



МВР трябва да пази всеки гражданин, каза Младен Михалев - Маджо, който се се яви като свидетел по делото срещу братята Красимир и Николай Маринови, известни като Маргините.
Придружаван от четирима бодигарда и двама полицаи Маджо влезе в залата, но бе оставен да изчака разпита на други свидетели.

Никога не съм се крил, не спекулирайте с моето явяване - това каза Младен Михалев - Маджо пред журналисти, след като даде свидетелски показания пред съда по делото срещу братята Красимир и Николай Маринови.

На въпрос - защо е бил призован като свидетел по делото, той отговори "питайте Прокуратурата". "Аз бях призован и се явих" - каза Михалев. Михалев каза, че в България се чувства в безопасност. На въпрос - дали той е пазен от МВР, Михалев отговори: "МВР трябва да пази всички граждани, включително и вас".
Михалев каза също така, че не живее в България повече от седем години, защото бизнесът му е в чужбина.

„Познавам господин Маринов доста добре.Били сме съученици, имали сме общ бизнес", това заяви Младен Михалев - Маджо пред съда.
Той каза, че после пътищата им се разделили, и преди около 7-8 години всеки поел по своя път. По думите на Маджо двамата останали в добри приятелски отношения, като според него и сега чувствата между двамата били същите.

Маджо обясни още, че е виждал Любен Гоцев, тъй като имали съседни офиси. Отношенията си към генерала той определи като „нормални човешки отношения като към един възрастен човек".

Попитан познава ли Никола Дамянов и Иван Тодоров - Доктора, Маджо коментира възможно е и да ги познава, но не помни, тъй като от 7-8 години живее в България. Младен Михалев каза, че не знае с какво са се занимавали Иван Тодоров - Доктора и Никола Дамянов.

Маджо бе категоричен, че с Маргина не са имало конкурентни бизнес отношения, както и че не е търсил Любен Гоцев за консултации.
Общата фирма с Големия Мрагин се е казвала „Интергруп", като те имали дялове, но тази фирма не е била с конкретна търговска дейност.

„Само юридически бяхме свързани, само тази фирма ни свързваше", заяви пред съда Младен Михалев.
По информация на news.bg. фирмата все още съществува , но е трансформирана и под друго име.

При предишно му посещение в съда, когато вътрешен министър беше Румен Петков, столицата бе отцепена, за да може Младен Михалев да достигне до съдебната зала. Освен отцепването на движението, всички светофари даваха зелено за важния свидетел. В същия ден беше прибит от полицаите и фотографът на вестник "Експрес" Емил Иванов.

Адвокатката на подсъдимия Бисер Илиев поиска отлагане на делото, като бъдат изпратени запитвания до председателя на Софийски градски съд и вътрешния министър Цветан Цветанов. Първото запитване е колко от съдебните заседатели в СГС са служители на МВР. Вътрешният министър пък трябвало да бъде попитан дали някой от съдебните заседатели по делото или резервния съдебен заседател, са свързани по някакъв начин с МВР.


Тагове:   МВР,   Маджо,   гражданин,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1640510
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031