Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2010 08:11 - Сватосаха Яне и Слави в проекта „Патриот”, те отричат
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 398 Коментари: 0 Гласове:
0




image


Слави Трифонов и Яне Янев няма да реализират политически проект, създавайки партия „Патриот”. Това обявиха  лидерът на РЗС и от шоуто на Дългия. Неформално формацията се свързва с амбициите на президента да майстори партия.

Електронният сайт на Николай Бареков разкри, че тандемът Янев - Трифонов стягат патриотична политическа формация. Основната им цел е да се борят срещу властта на Бойко Борисов и да съсипят кариерата на Волен Сидеров. Тайните кроежи и преговори вървели отдавна на четири очи, а заверата тръгнала след разразилия се преди месец скандал между Борисов и гологлавия шоумен.

Според изданието на Бареков, „Патриот” ще има „за идеолог и предводител Слави Трифонов, който ще е основното звено в нея, а висшият й съвет ще бъде съставен от колегите му в шоуто, както и споменатата партия РЗС”.

„Това е пълна спекулация, няма да коментирам подобни твърдения”, лаконично отхвърли съмненията Боряна Бонева, пи ар на „Шоуто на Слави”.

Лидерът на РЗС пък бе още по-краен. Според него Бареков се бил превърнал в трубадур и знаменосец на ГЕРБ, само за да оцелее.
„Не искам да забъркват името ми в измислени проекти, аз работя само за просперитета на РЗС. Никога нищо не съм кроял със Слави Трифонов”, опонира Янев. Той призна, че чувствата му към Слави Трифонов били смесени, но шоуменът останал след малкото, които открито критикували и осмивали Борисов. Той е полезен за държавата, каза още депутатът.

Според осведомени, скритият подтекст на проекта „Янев - Трифонов” насочвал към идеите на президента Първанов да се включи в политическия живот. Обществена тайна са топлите му връзки с гологлавия водещ от Учиндол. Двамата и преди бяха спрягани като заговорници на нова партия от кръга „Правец”, но сега към тях се прилепил и войводата от РЗС. И тримата ги обединявала ненавистта им към Борисов и мерака да го свалят от власт. Първанов решил да ги активира, след като преди седмица бе осветен фаворитът му Ивайло Калфин. Освен това, отношенията между президента и бившия му съветник вече били охладнели. Политическото сватосване между Слави и Яне обаче за сега се оказва кьор фишек. И двете страни отричат връзка с измислената медийна конспирация „Патриот”.


Тагове:   отричат,   „патриот”,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1637557
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031