Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2010 16:38 - Ченгета прикриват организаторите на кучешки боеве- с видео
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 6141 Коментари: 0 Гласове:
1




image


skandalno.net Полицаи покровителстват битките с кучета. Доходоностият бизнес се върти от 40-50 души в България. В градовете, където се провеждат боевете с озверелите животни, организаторите са добре известни на местните власти. Мерки обаче не се взимат. Skandalno.net писа за случаи, при които жадните за кръв бойци дори налитат да хапят и деца. Най-тежкото наказание е парична глоба, която на фона на печалбите, е нищожна.

Запалените почитатели на кървавите боеве се познават и поддържат връзка помежду си. Където и в България да се провеждат жестоките сблъсъци, феновете се

стичат от                                                         image
всички краища на страната да наблюдават. Обикновено са заможни хора и им прави кеф да залагат. Готови са да хвърлят няколко хиляди лева, само за да се насладят на кървавото зрелище.

Организаторите са хората, които развъждат и бойните кучета- обикновено питбули. Обучението на животните иска време- година-две. В този период „гладиаторите” се помпат със стероиди и анаболи, предназначени за едър добитък. Кучетата имат и специален хранителен режим- само сурово месо, за да се настървяват при мирис на кръв. Освен това се тренира силата на челюста им чрез

image

специален метод- на дървен кол се поставя умряло животно, върху което подлуденото от „химии” псе се хвърля и захапва с все сила и ярост.

Цената на обучените „бойни единици” може да достигне и 10 000 евро! Ако кучето има здрави предци, исканата сума е по-висока. Успехите на песа в битките, многократно връщат направената инвестиция.

Схватките между настървените кучета се организират през ноща, на потайно и скрито от погледите на външни лица място. Предпазната мярка е с цел да не ги хванат природозащитниците. С полицаите нещата се уреждат „под масата”. Говори се, че някои боеве се провеждат направо на гробищата!

Женските екзепляри са много по злобни и кръвожадни от мъжкарите. Кучките никога не пощадяват съперницата си- направо я разфасоват. Мъжките оставят противника си жив, когато разберат, че са го победили.

Кучешките боеве превръщат животните в терминатори. ВИЖ ВИДЕОТО:




Тагове:   организаторите,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1649408
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930