Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2010 11:03 - "Датският принц" автокрадец
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 897 Коментари: 0 Гласове:
0




image


Ухажорът на Елеонора се занимавал и с трафик на момичета?

Готвачът Николай, по който въздиша красавицата Елеонора, имал криминално досие. Според запознати Ники е заблудил продуцентите на шоуто, че работи в Дания, а всъщност е автокрадец. В родния му град Пазарджик пък върлувал слух, че гурбетчията се занимавал с трафик на момичета за Западна Европа.

„Истината е, че никой не знае с какво точно се занимава Николай. Той се появява много рядко в Пазарджик и винаги носи много подаръци за сина си. Има малко момче, за което се грижи като за принц. Трудно е да се вярва, че припечелва така добре в Дания", коментират съграждани на датския принц.

За мнозина остава загадка как якият мъжага се е захласнал по велинградчанката Елеонора и откъде започва любовният им роман. „Ники не изглежда като мъж, който се влюбва във всяка срещната красавица. Има нещо гнило тук", обясняват негови близки.

И допълват, че са го питали с какво точно се занимава, но той винаги отговарял уклончиво.

„Твърди, че готви, но тези белези по лицето му едва ли са от картофобелачка", коментира познатите от Пазарджик на Николай.

Междувременно се появиха слухове, че изборът на танцуващата сервитьорка Елеонора между съпруга й Давид и „датския принц" Николай е постановка, умело режисирана от продуцентите. Двамата са се договорили Елеонора да остане в Къщата на „Биг брадър фемили" и да запази неутрална позиция за съдбоносното решение, а след излизането й от шоуто, да отпраши с детето си при него в Дания.

Още при влизането на Николай в Къщата, водещият Ники Кънчев заяви, че готвачът е пристигнал ден преди това. Истината обаче се оказа съвсем друга. Николай, без да иска спомена, че е в България от десетина дни, с което затвърди съмненията на зрителите, че изненадата за велинградската красавица не е била чак толкова голяма. Тя предварително е знаела за появата му в риалити шоуто.





Тагове:   автокрадец,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1648762
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930