Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2010 18:35 - Израел обвини Сидеров в расизъм заради Трактора
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 679 Коментари: 0 Гласове:
0




image


"Израелското посолство се занимава с проститутки" е повод за гневно писмо до медиите, в което посланикът обвини Сидеров в расизъм. Според лидера на "Атака" топлата връзка между посолството и Алексей Петров били проститутките.

Във връзка с последните „разкрития" на лидера на партия „Атака" Волен Сидеров по Нова Телевизия от 2 май 2010, Посолството на Израел в София информира в позиция, изпратена до медиите , че не е изненадано от духа, речника, поведението и темите, които вълнуват г-н Сидеров.„Лидерът на „Атака" е доказал достатъчно последователно своите расистки, анти-семитски и анти-израелски нагласи, както и че не пропуска възможността „да открие факти" и „прикривани истини", които отговарят добре на неговите схващания, теории за конспирации и твърдения за участието на евреите или Израел в големите злини по света. Жалко е, че прогресивна и цивилизована страна като България има за лидер на партия и член на Парламента фигура като Волен Сидеров. Посолството на Държавата Израел се надява и иска да вярва, че българският народ е способен на правилна преценка и умее да прави добре разлика между фобии и реалности", се казва в позицията.

Повод за гневното писмо станаха думите на атакиста в предаването "На четири очи" по Нова тв. "Поисках кадровото досие на Ал. Петров и установихме кога е назначен на работа", каза Сидеров и добави, че Петров е кандидатура на ген. Атанасов. Нямало специален мотив за назначението му, то само се предлагало. Имало е някакви връзки с израелското посолство, те са били свързани по-скоро с една дейност, за която в момента го съдят и това е било проституция. Представители на това посолство имали връзки с проституцията, а г-н Петров е бил много услужлив. Той имал връзки и с други представители на Израел. Имало все още недоизказаност в случая с Ал. Петров.

Службите и вътрешното министерство са били едно блато, констатира Сидеров. Имало е протекция над този човек, добави той. Сидеров посочи, че Петров бил част от президентските делегации в страни като Швеция и др. Имам неформални данни за връзки на Октопода с олигарси от президентското обкръжение, каза шефът на парламентарната комисия. Да не се е стреснал президента, че главата на Октопода може да се окаже на неговия адрес, попита Сидеров."


Тагове:   расизъм,   обвини,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1639947
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031