Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2010 20:29 - Лолити набират клиенти през сайтове за запознанства
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 1386 Коментари: 0 Гласове:
0



image


Деца на 14-15 години заляха сайтовете за запознанства с полуголи снимки и оферти за секс.

Миналата седмица излезе поредната статистика, която по традиция постави страната ни в челото на криминално проявените в Евросъюза. Дори добрите думи по отношение на МВР от доклади и пр., които премиерът обича да цитира при всеки удобен случай, не могат да скрият фактите. България е трета по износ на проститутки. Данните бяха оповестени от вътрешния министър Цветан Цветанов.

Той заяви още, че до месец октомври тази година са хванати 1326 момичета, които проституират и са локализирани около 263 публични места, където се осъществяват услугите. Под диригентската палка на Бойко Борисов и Цветан Цветанов МВР направи десетки гръмки операции, сред които и срещу организираната проституция. Изловиха се хора, познати в криминалния контингент с разни земеделски, животински и пр. прякори. Разбиха се бардаци, за които от години се знае, че са любимо място на авторитетни политици и бизнесмени. Пресякоха се канали за „износ” на жени.

Наред с организираните структури обаче все повече в незаконния бизнес навлизат нови тендеции. Напоследък някои от сайтовете за запознанства се превръщат в печеливши бардаци. Преди няколко месеца във Facebook се появи страница „Не на кухите лейки и дивите селяни с достъп до интернет”. Първоначално идеята на автора очевидно е била да се качват снимки на млади момиче и момчета, фотографирали се за сайтове за запознаства.

Постепенно интересът се засилва, а страницата започва да придобива облика на каталог за педофили. Качват се десетки снимки на надупени 13-14-годишни момичета по сутиени; на момчета, които са се снимали голи, прикривайки оная си работа с шапка и още какви ли не „оригинални” хрумвания на учениците. Фотосите не са взети от някое кътче за лолити в мрежата, а от родни сайтове за запознанства.

В един от най-известните и скандалните 90% от снимките са с порнографско съдържание, а клиповете директно показват кой на какво е способен в леглото, пред уеб камерата, в тоалетната и къде ли не. Видимо непълнолетните „20-годишни” момчета и момичета предлагат „интимна връзка, неангажираща, секс за една вечер и дискретност. След като се влезе във връзка с някого от мераклиите, се оказва, че всичко си има цена. Обикновено тя е между 50-60 лв. за час, като в офертата се включва пълна програма.

Най-тиражираните са онези, които имат уеб камери и предават на живо от вкъщи рекламите си. В някои от случаите сайтовете се използват и за отмъщение. Бивши гаджета пускат голите снимки на приятели и приятелки в компрометиращи пози. Сякаш, за да се присмее ехидно на безхаберието на органите на реда, вампирясал чекиджия реши да направи профил на министър-председателя Бойко Борисов, който по-късно бе изтрит. В него премиерът „приканваше” към неангажираща връзка и секс. Друг "мозък" сложи снимка на Апостола Васил Левски в подобен сайт, като под него написа: „интересува се от интимни запознанства, еротичен чат и секс за една вечер”.

image
Гавра с националните ни герои в сайтовете за запознанства

В България от няколко години има пълна забрана да се създават порнографски сайтове, което на практика е напълно осъществимо, когато информацията е качена на азиатски сървъри, например. Полицията от своя страна не предприема нищо срещу виртуалните терени за запознанства, в които освен че присъстват непълнолетни момчета в доста спорни със закона снимки, се предлагат директно секс услуги. Тук отново идва на преден план вечният въпрос за легализиране на проституцията, за ясни правила, по които желаещите да изкарват с кръв и пот хляба си законно, и за освежаването на закона за интернет сайтовете. Единствено по този начин може да се спре очевидно опасното явление на т. нар. виртуални жрици на любовта, сред които все повече попадат момчета и момичета под 18 години. В разрез на свършеното винаги подобни проблеми са изключително болезнени за обществото. На тях се гледа с пресилената и престорената загриженост от погледа на човек, който в повечето случаи си казва "на мен това не може да ми се случи; да си берат яда тези, които не са си възпитали децата".


Тагове:   набират,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1636755
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031