Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2010 12:57 - Ето я красивата приятелка на Яне Янев!
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 1942 Коментари: 1 Гласове:
0




image


След дълга и изморяваща криеница Яне Янев най-накрая реши да покаже приятелката си на широката общественост. Красивата Галя Янчева е на 24 години и в интервю за в. „168 часа“ казва, че скоро й предстои годеж с лидера на РЗС.
Тя е романтичка, а той – земен тип
Половинката на Янето споделя, че е голяма романтичка за разлика от бъдещия си съпруг, който бил земен тип. Но въпреки това разминаване, двамата се разбирали чудесно и откакто живеят заедно (4 години!), никога не са се карали. Галя си спомня за началото на връзката им и разказва, че са се запознали в щаба на РЗС в Благоевград.
„Когато бях на 19, вършех всякаква административна работа в щаба на партията. Тогава се запознахме. Всичко започна с възхищението и с дълбокото убеждение в мен, че той е изключителен човек, много по-различен от всички

image

Яне Янев бил нормален мъж

останали политици. Отстоява позициите си, бори се с корупцията с всички средства. Не е зависим от никого и когато започне нещо, го довършва до край“, са думите на хубавицата.
Галя разкрива, че се е запалила по политиката покрай баща си, който бил верен симпатизант на РЗС.
Той е нормален мъж!
Запитана какво мисли за атаките срещу Янев за сексуалната му ориентация, Галя отговаря, че това са лъжи и клевети. Тя е на мнение, че грозните етикети са измислици на хора, които са нещастни и цял ден се чудят с какво да запълнят свободното си време.

image

Галя се страхувала за живота на любимия си

„Не знам какво носи това на хората – дали е материално удовлетворение, или нещо друго, не знам. Когато нямат с какво друго да атакуват опонента си, измислят лъжи. Трудно ми е да приема подобно поведение“.
Страхувам се за него!
Симпатичната Янчева не крие своите притеснения, че може да се случи нещо лошо на любимия й. Тя казва, че живеем в опасна държава, в която се случват какви ли не неща.
„Той постоянно разкрива корупционни схеми и знам, че това му е призванието. Разбира си от работата и аз не го спирам. Подкрепям го във всичко, но се страхувам за живота му“, са нейните думи.
Яне Янев и Галя Янчева ще се сгодят на 14 ноемри т.г., но датата за сватбата все още не е определена!

А интернет зевзеците не спят и продължават да атакуват „мекия“ политик. Един от най-колоритните коментари е следният: „Интересно, този „годеник“ като отиде при тъста и тъщата, дали няма за „Здравейте“ да им каже: „Имам новини за лицето ХХ, много са интересни и много скандални. Утре по БТВ ще ги чуете. А за лицето УУ какви сигнали имам само! Тях ще ги чуете по НОВА. И какъв компромат имам само за ЦЦ! След две седмици той ще е изгонен от МВР! Ами братята Галеви какви данни имат за ЦЦ. А за ББ! За какво ги пусна съдията Начев от Кюстендил! Та той е много наш човек!“.

А дали този „годеник“ не играе игрички с това красиво момиче, за да прикрие истинското си лице, само можем да гадаем… Вие какво мислите?

 




Тагове:   Янев,


Гласувай:
0



1. анонимен - Не е обратен Яне, бе,
07.11.2010 13:06
кефи ме, че е скандален, ама откакто се отмветна и не подкрепи гласуването срещу Гоце, ми е противен, нищо, че съм от неговата партия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1649457
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930