Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2010 10:18 - Секс-мишената на Яне излезе от нелегалност
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 1136 Коментари: 0 Гласове:
0




image


Любимият на лидера на РЗС зове от Facebook за правото на „свободен избор” и „взаимна любов”.

Деница Александрова


Бившият член на РЗС Светослав Стефанов, който взриви гей скандала с Яне Янев през октомври, излезе от нелегалност. Броени часове след като изстреля в общественото пространство обвинението в сексуален тормоз срещу партийния лидер, Стефанов изключи телефона си, и от тогава отказа коментари и заличи всички свои следи от социалните мрежи. Така медиите не можаха да се доберат до негови снимки и да запознаят обществеността с външните белези на 29-годишния Светльо, съблазнил Янев. Въпреки грижливото засекретяване на всякаква информация за него обаче, вестник „Торнадо” се добра до новия facebook-профил на обекта на въжделенията на обвинения за палавник лидер на РЗС.

От трибуната на интернет Стефанов разпространява лично изстраданите си възгледи си за политиката, любовта, вселенските закони. В свой пост от 15 ноември той горчиво заключава: „По върховете на властта хората си правят взаимни услуги, което всъщност превръща политиката в свят на взаимообвързаност.”.

В друга публикация пък мъжът, с който Янев искаше да се свърже „кармично” на спермално ниво, пише: „Правото на свободен избор е един от основните закони във Вселената и ако нещо може да съществува трайно, то е само на базата на съзнателно и доброволно направен избор, на взаимна търпимост и любов!”. Очевидно бившият партиен кадър е доста философски настроен след сексскандала, с който почти разцепи РЗС.

Припомняме ви, че на 20 октомври т.г подчиненият на Янев изпрати жалба до полицията, ГДБОП и Народното събрание.
Тогава стана ясно, че партийният лидер атакувал сексуално Светльо, като го е притискал със серия похотливи есемеси. Още в първото съобщение го попитал: "Готов ли си за...". Впоследствие Янев станал по-брутален и нападателен. Той карал подчинения си да го опипва по коляното и чатала и дори му предложил да му глътне спермата, за да се слеят кармично. Яне даже направил исторически препратки- това било традиционно свързване на революционерите от ВМРО, когато новият четник задължително правел свирка на войводата и така му доказвал верността си.

Няма и месец след началото на сагата с подчинения си лидерът на РЗС направи рязък завой от скандалния си публичен образ на таен гей.
Той се сгоди за 15 години по-младата от него Галя Янчева и декларира желание за поне 2-3 деца в бъдеще.


Тагове:   нелегалност,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1647317
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930