Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2010 10:40 - Бойко се жени през 2011 година
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 883 Коментари: 0 Гласове:
0




image

ГЕРБ ще се разцепи преди края на мандата, прогнозира врачката на Берлускони

Според ясновидката Теодора Стефанова следващата година е много важна за България.

Страната се тресе от скандали, 2011 е година на изпитания и кризи, но ако оставят премиера Бойко Борисов да работи, той ще свърши много неща, прогнозира тя по бТВ тази сутрин.

Тя предрече, че през 2011 г. Борисов ще се задоми и според нея той не бива да пропуска този шанс. Освен него и другия виден ерген-бившият премиер Сергей Станишев щял да са ожени скоро.


ГЕРБ ще се разцепи преди да изтече мандата, прогнозира още тя. Врачката на италианския премиер Силвио Берлускони смята, че поне двама души са в основата на раздора, а щели да си тръгват и няколко заместник- министри.

Единственото спасение за ГЕРБ е де направи коалиция иначе ще пострада много, коментира тя.

Според нея не е за подценяване лидерът на “Атака” Волен Сидеров, защото той вече имал много привърженици, хора, които вярват в неговите идеи.

Проекта АБВ на президента Георги Първанов е партия, а не само гражданско сдружение, но по-нататък може и да се промени лидерът, защото след като изтече вторият мандат на държавния глава, неговата карма е да отиде посланик в чужбина, подшушвало на ухото на Теодора извънземното на име Унилсън от планетата Ванфим, което осъществява контакт единствено с нея и присъствието му не може да бъде усетено от останалите хора.

Според Стефанова много партии ще се обединят с нови идеи и те ще са на хора, които са разочаровани от предишните политици.

Тя каза, че България ще има жена президент. Такава била кармата, но пък не се ангажира с прогноза дали това ще стане през следващата година, защото било много трудно някой да се мери с Бойко Борисов, ако той реши да се кандидатира.

Теодора обеща през януари да каже имената на двамата кандидати, които ще стигнат до балотаж на президентските избори.

Според нея проектът АЕЦ “Белене” все пак ще бъде реализиран, въпреки много неясното около него на този етап. Централата ще се строи с мултинационално участие, но и Русия ще се включи, уточни тя.

Теодора Стефанова е категорична, че правителството на Берлускони ще оцелее, въпреки скандала с българката Мишел Бонев, заради който беше поискан вот на недоверие.

Берлускони ще спечели и следващите избори, смята тя.

източник: БЛИЦ





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1644786
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930