Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2010 12:37 - "Злият демон" проговори за Мишел Бонев
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 1483 Коментари: 2 Гласове:
1




image


Дъщеря ми не прави разлика между истина и художествена измислица. Аз съм злият демон, това се разбира от нейните интервюта. А единственото, което е вярно в тях е, че Драгомира е родена в Бургас и аз съм нейната майка.

Това каза Надежда Янева, майката на скандалната Мишел Бонев пред репортер на bTV от Варна.

С  “мъка и обида” жената сподели, че до 30-годишнината на дъщеря й са били близка, но после разбрала, че трябваше да бъда елиминирана, тоест да изчезне от живота й.

Последната им среща  в Маями, където е поканена с по-малката си дърщеря да посрещнат заедно с Драгомира Милениума. Пристигат за Коледа и Нова година за три седмици, но след втората са изпратени като багаж. Драгомира и Джузепе, с когото тя живее от 1996 г., направили сценарий, според който тя била "лоша майка,  станала причина тя да се трови", което било като гръм от ясно небе за Надежда.

Според нея, отношенията между Мишел и сегашния й партньор са твърде деликатни. Между тях винаги се вмъква някой богат мъж. Ходихме на яхта, тя имаше отношения с богат американец, сподели Янева. Въпреки това тя смята, че парите на дъщеря й са от филмите, които е направила.

Майка на Мишел заяви, че научила от медиите за слуховете, че фирма на дъщеря й е намесена в скандал с елитни момичета за елита в Италия. По думите й до 2000 г. тя не е имала такива пари, а приятелят й Джузепе не работи, каза жената.

Щях да се гордея с нея и да се радвам на нейните успехи, но като знам, че съм злият демон... Подозирам, че аз трябваше да бъда отхвърлена като родител, за да не участвам повече в съвместния им живот. Искаха да ме елиминират, за да се вдъхнови тя за филм. Това беше нещо измислено. Не мога да кажа откъде са дошли тези пари. Не е ли лудост, че разтресе две правителства, попита Янева.

Аз се срамувам от това, че толкова хора се чудят какво да обяснят за тоя филм, който се разследва, включително и министърът на културата.

Никога не ми е подарявала жилище. От всичко, което пише в книгата и интервютата й, единственото вярно е, че аз съм нейната майка, повтори жената.

Драгомира Бонева е родена през 1971 г. в Бургас, от 20 г. живее в Италия. Тя разклати кабинета на Силвио Берлускони, защото бе намесена в скандал покрай филма си “Сбогом, мамо”. Бонев получи специална награда за филма, който бе продаден на италианската държавна телевизия РАИ за космическата сума от 1 млн. евро.

Наградата се разследва от италианските власти. Разследва се и кой е поел разходите на 40-членна българска делегация, водена от министъра на културата Вежди Рашидов, на фестивала във Венеция през септември, когато именно е връчен призът на Бонев.


Тагове:   Мишел,   демон,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sande - Каквото и да е, но ...
03.12.2010 13:18
... една майка следва ли да говори така?
Да участва в скандала от другата страна?
Да изнася бельото за показ на световния мегдан?
цитирай
2. анонимен - mozhe i da i e pisnalo da ia rezeliat
04.12.2010 15:31
zhenata kaza iasno - boli ia 4e vsiko se predstavia za istina a ne prosto roman - tova kakvo zna4i - da te pliuat 10 godini i da vikash 4e rosa rosi...kakto vdivi dve darzhavi tazi "nezamenima" aktrisa predstaviate li si kakvi gi e vartiala na maika si sled kato e prekasnala vrazkata si s neia i po kakav na4in...na men mi e trudno da predpolozha
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1647240
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930