Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2010 18:25 - Вълка прибра обратно жена си
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 1384 Коментари: 0 Гласове:
0




image


В дъното на несгодите между двамата партньори били интригите на Ивайла Бакалова.

Румен Гайтански – Вълка е прибрал обратно при себе си съпругата си Ася Христова, като семейството отново живее заедно под един покрив, научи „Торнадо” от близки до баровската фамилия. Само преди 6 месеца из София с все сила вървеше клюката, че Кумчо-Вълчо е зарязал поредната си съпруга Ася Христова, защото и тя не успяла да му роди така желания от него мъж наследник вместо поредната щерка. Оказва се обаче, че супермоделът Ася Христова отново живее с Гайтански и 2-годишната им дъщеря в огромен и луксозен апартамент на улица „Оборище”. В същата кооперация преди няколко години Румен Гайтански закупи още два по-малки апартамента, които подари на новата си тогава съпруга. Музата на Кавали, както е известна сред модните среди Христова, настанила в единия от двата апартамента майка си, а другия отдавала под наем.

Според близки на Ася през изминалата една година манекенката е живяла заедно с дъщеря си и майка си в единия от по-малките апартаменти поради влошените отношения между двамата съпрузи. Нейни приятели добавят, че в дъното на несгодите между двамата партньори стоели интригите, забърквани от предната жена на Вълка, манекенката Ивайла Бакалова. През изминалата една година амбициозната варненка положила чудовищни усилия, за да раздели Ася и Румен. Тя непрекъснато правила интриги на конкурентката си и звъняла на бившия си мъж, за да му говори клюки и клевети по адрес на новата му избраница.

Оказва се обаче, че номерата на ВИП Брадърката Бакалова не са успели да минат пред изпечения играч Вълчо. Въпреки че успя да внесе дискомфорт и напрежение в новото семейство на мъжа си, Ивайла не успя да достигне заветната си цел - да прибере отново в своето легло мастития бизнесмен. В момента Ася Христова и Румен Гайтански отново са заедно, което най-ясно си личи от факта, че именно личната охрана на Вълка е поела отново под своя опека грижата за цялото семейство. Какво обаче е замислила като отговор на новото им щастие Ивайла, ще разберем най-късно до няколко месеца.


Тагове:   обратно,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1648535
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930