Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2010 22:50 - Истината за измамата в „Sms за милиони“ по Нова тв
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 1253 Коментари: 0 Гласове:
0






Снощи „Господари на ефира“ поднесоха любопитна информация за поредната доза измама, наречена „Sms за милиони“ по Нова телевизия с водещ Ники Кънчев. Хиляди българи изпращат десетки Sms-и с надеждата точно на тях да се падне големия джакпот или защо не чисто нов „Golf 6″?

Е, това няма как да ви се случи, освен ако не сте „гъсти“ с продуцента Нико Тупарев. Точно него нападна продуцентът на „господарите“ – Джуди Халваджиян. След щателно наблюдение, стана ясно, че само три номера участват в тегленето на „печелившите“. Освен това прави впечатление, че един от трите номера попада повече от няколко пъти в тегленето уж на свободен принцип. Това ясно се вижда при

 

image От години „Господари на ефира“ разкриват скандални истини. Нека продължават да го правят!

 

пускане на забавен кадър, какъвто направиха от „Господари на ефира“. Не стига това, ами за един месец един номер попада два пъти в тегленето. Как от милиони българи, които играят в „Sms за милиони“, само на един му се пада да играе за кола или 20 000 лева, така и не става ясно.

Има нещо гнило…

Наглостта на Нико Тупарев и екипът му обаче стигна до там да чака извинение от продуцента на шоуто за гафове – Джуди Халваджиян. От „Sms за милиони“ се оправдават, че на сайта на играта всеки би трябвало да се запознае с  нейните правила, преди да започне с изпращането на пари, под формата на Смс-и. Хората обаче, които досега заблудени изпращаха Sms-и, са категорични, че са нямали дори бегла представа, че в самото теглене участват само 3 номера. Досега в ефира на Нова се тиражираше единствено тезата, че само онези, които изпратят най-много съобщения, влизат за борбата за награди.

 

 

image Кой лъже – Нико Тупарев или „Господарите“

 

„Нередно е. Смятаме, че регламентът трябва да бъде оповестен в ефир, а не в интернет, защото не всеки има такъв у дома си. Това е нашата позиция. Сега ще разучим по-подробно нещата. Ако си спомняте преди години, именно ние от “Господари на ефира” се борехме да се пише цената на sms-а при гласуване, и това стана, въведе се навсякъде. Ние не искаме потребителите да бъдат заблуждавани. Ако те смятат, че това да е написан регламентът в сайта е достатъчно, то ние не мислим така- това е“, коментират от предаването на народа „Господари на ефира“.

Razkritia.com се натъкна на още една шашма от страна на

 

image Вижте, как след „малка грешка“, хората се чудят какъв е този сайт?!

 

„Sms за милиони“. На официалния сайт на Нова телевизия в категория „Любопитно“, още в самото начало на излъчването на въпросното предаване, дали умишлено или не, сайтът, чрез който българите би трябвало да се информират за правилата, е сбъркан – написан е по следния начин - www.smsmilioni.com. Ето го истинския сайт – www.smszamilioni.bg. Доста по-различен е, не мислите ли? По-фрапиращото е, че „грешчицата“ продължава да си стои така и до днес. Колко ли човека са успели да влязат и да разберат прословутите правила?

Вижте видеото и се убедете, че мошенгиите на „игрите за пари“ си раздават награди само на свои хора:

http://vbox7.com/play:2dc1a11a&r=emb




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1636759
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031