Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2010 09:05 - Родни „звезди” на нож за кеш, кока и секс
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 320 Коментари: 0 Гласове:
0




image


Пошъл е истинският свят на родните „звезди”. Не се съмнявайте. Пред камерите или в случаите, когато застанат лице в лице, нашите медийни герои се държат като изискани ВИП държанки на холивудски баровци. Не може да им се отрече, че поне западни телевизии гледат. Щом обаче си обърнат един на друг гърбовете, между тях започва невиждана война, добре полята с ултра гнусотия и чутовна помия.

„Ох тая Галка колко е проста, добре че в Ямбол нямат „бяло”, щото щеше от малка да е изкукала!”, е един от най-честите коментари, които могат да бъдат чути по адрес на бившата звезда от дует „Каризма”. Да не говорим за стотиците свидетели на безбройните гей-секс сцени на бившия й партньор Миро. „Така беше навел едно момче, че то пищеше, като че го колят! Целият хотел се събуди!”, разказа пред репортер на „Торнадо” потресен младеж, станал свидетел на една от летните любовни авантюри на изпълнителя на парчето „Губя контрол”. Същият твърди още, че Миро далеч не просто взимал кокаин, а направо се посипвал с него. Свидетелите за злоупотребите на музиканта с кока също са стотици. „По купоните в Слънчев бряг, Лозенец и Свети Влас сме изкарвали по 72 часа без сън, а само на „бяло” и чисто поркане”, разказва пък друг герой от неспиращите купони. Източникът допълва, че дрогата отдавна не е нещо странно и нетипично в тези среди, а съвсем естествен, едва ли не задължителен компонент, съпътстващ кариерата на почти всички наши звезди.

„Единици са тези, които не шмъркат, пият или пушат трева. Май дори не се сещам за такъв!”, разказва пред вестника близка приятелка на Белослава. „Тя май е единствената, която живее нормално” (б.р. Белослава), допълва дружката на музикантката. „Дори не знам защо лятото ги търпи тия боклуци в хотела си в Лозенец, чуди се момата. „Любо от бившата група „ТЕ” преди, когато беше приятел с Руши Видинлиев и все ходеха в „Спартакус ” , пиеше и шмъркаше като замаян! После 7 пъти, уж спира, после почва, сега май е по-добре”, допълва спомените си аверката на „звездите”. „Един от малкото, които се измъкнаха от лапите на подобни интригантски и деструктивни гадове, е Руши. Добре че момчето се хвана с това добро момиче Танчето Илиева и сега си живеят нормално”, разказва пред „Торнадо” бивша фейсконтролка на популярен в близкото минало столичен клуб. Днес дамата е сменила попрището и се изявява като журналист издател. Според нея всички се мразят и плюят най-вече заради пари и ангажименти. „Имам за приятел един много стиснат режисьор, който все ми мрънка, че някой му дължи пари от нещо минало. Знам, че преувеличава, но не лъже. Всички са много стиснати и за пари са готови на всичко”, допълва изповедта си настоящата издателка.

„Мария Илиева много дръпна през последните години, откакто взе пари от Баровеца. Сега е много велика и почти не говори. Преди 3 години броеше лимона в колата за бонус, сега обаче е продуцентка”, разказва още през смях бившата героиня от нощните веселби на звездите. Тя твърди, че в София имало клуб на мразещите Мария Илиева и техният девиз бил рефренът от песента на „Ъпсурт” – „Един въпрос към госпожа Мария Илиева, как така вие сте в София, а гъзът ви е в Севлиево?!”

Източниците на вестника разказаха още, че извън парите и дрогата, третата най-честа причина за омраза между родните ВИП-ове бил, разбира се, сексът. „Има една група момчета и мъже в София, които, щом излезе нова звезда на хоризонта, започват да се обзалагат кой пръв ще легне с нея. Така, докато тя, горката, разбере какво точно става, и вече е преспала с половин град. Лошото е, че много от „женските” се влюбват по пътя и после се плюят една друга коя е била по-обичана”, разказва пред „Торнадо” близък до въпросната група човек. Според него „звездите” в България са доста евтини, а тъй като повечето от тях били и тъпи, това давало доста хляб на дебнещите за свежа плът „бизнесмени”, както и на медиите. „Положението е трагично, добре че хората не знаят истината”, заключава със съжаление поредният близък приятел на родна „звезда”!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1639719
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031