Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2010 10:39 - Време за смях с хората във властта
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 852 Коментари: 1 Гласове:
2




  image


През 2010 година, както и през други години, в публичното пространство бяха изговорени много неща. Толкова много, че някои от тях си заслужава да си ги спомним сега, когато тези дни са далеч зад нас. За смях ли са или не, едно е сигурно - все нещо ще ви накара да се усмихнете или да се понамръщите!

От редовете по-долу ще разберете какво общо има между Вежди Рашидов и Наоми Кембъл; кой е виновен за това, че жените си лягат сами; дали Симеон Дянков ще получи коледни подаръци от европейските министри на финансите; разкриха ли онова тежко престъпление от времето на хан Аспарух; коя страна е вдъхновението на ЕС; къде Бойко Борисов се държи като слон в стъкларски магазин; какво може да накара премиера да чете; кое се топи като пролетен сняг и много, много други.

Януари

Сергей Станишев от парламентарната трубина: „Искам да разберете и осъзнаете много реално, че не само пръстови отпечатъци, ретина да сканирате на народните представители, това не може да замести духа на сериозните, отговорни парламентарни дебати и ролята на българския парламент"

Сергей Игнатов пред БНТ: Пълният член е фундамент на българския език.

Икономистът Георги Ганев в коментар за включването на Илиян Михов в правителството: "С неговото появяване в кабинета се добавят още конски сили". БНТ 1 - "Панорама"

Николай Кокинов в коментар за Малкия Маргин: „Образно казано, той хвана гората и се превърна в беглец". БНР - "неделя 150"

imageЯне Янев: "Бойко Борисов не може да бъде премиер, той е приел образ на нещо средно между Батман и Рамбо и се държи като тартор на икономическа групировка". imageБойко Борисов: "Около 1,5 мм дупчица прави, вместо старите операции, където просто като ярета ги режеха по средата, влиза в артериите апаратурата и отива до сърчицето, след байпаса остава 1 мм белег. Сиреч, всеки, който като мен го е страх от инжекции, от рязане, от кръв, това са така наречените безкръвни операции".

Февруари

Бойко Борисов: "Ако Станишев го закарат на детектор на лъжата, ще светне целия, една истина няма да каже".

Бойко Борисов учи чужди езици: „Имам си една кутия в колата. В нея съм си написал на листчета глаголи, думи, изречения на английски и си ги запаметявам и наизустявам". БТВ - "Тази сутрин".

Бойко Борисов в коментар за бюджета и реакциите от ЕС за бюджетния ни дефицит: „Аз съм вече много стрелян заек, за да им позволя да им дам повод нещо мъничко да ни направят". БНТ 1 - "Панорама".

Иван Костов:
"Трябва всички да сме наясно, че ако е започнала такава война, /за която говори премиерът/ всички сме в мача, няма трибуни, всички сме долу на терена, всичко става между нас". БТВ



Гласувай:
2



1. urilozev - Пожелание
31.12.2010 11:00
Хубава Нова Година и изпълнена с веселие за теб.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1639967
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031