Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2011 10:43 - Фенове тръпнат в очакване на Helloween
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 442 Коментари: 0 Гласове:
0




  image

Броени дни остават до датата 23-ти януари, когато е петото гостуване на немската пауър метъл машина Helloween у нас.

На 23-ти януари столичната зала “Христо Ботев” ще бъде разтресена от “Тиквите”, а към тях ще се включат още финландците от Stratovarius и младата метъл банда Avatar. Важна подробност за феновете е, че Stratovarius пристигат в София с титулярния си барабанист – Jorg Michael, съобщават организаторите на концерта - Лауд Консертс.

Симпатичният Jorg Michael, вече познат на българската публика, претърпя успешна операция в края на годината и от началото на новата година се присъединява официално към турнето. В свое специално обръщение публикувано на официалния сайт на групата, той благодари за пълната подкрепа на феновете и съобщава, че няма търпение да седне отново зад барабаните. Настоящото турне на Helloween “THE 7 SINNERS WORLD TOUR 2010/11” по промотирането на последния им албум продължава с първа спирка за Новата година в Париж (на 11-ти януари).

Билетите за концерта на Helloween на 23-ти януари в София са с цена 40лв, а в деня на концерта ще са по 50лв за билет. Можете да ги намерите ексклузивно в интернет на www.Тicketstream.bg, в Билетен център в НДК и магазините на Office1Superstore, Multirama, Orange, Техномаркет.

Истински метъл празник със забавен край ще се завихри на 23-ти януари в зала “Христо Ботев” и по друга причина. Тогава легендарните Helloween ще поканят на сцената десет от най-лудите си фенове от България, дегизирали се най-сполучливо като емблематичния Dr.Stein от едноименната песен на бандата.

Helloween организират глобално състезание по “издирване на най-добрия Dr.Stein” сред своите фенове, посетили някой от концертите им от турнето.

Всеки, който се “престраши” да бъде в този вид на концерта, освен гарантиран купон ще има и шанса да стъпи на сцената заедно с идолите си. От бандата уточняват, че десетимата най-забавни “доктори” ще попаднат директно в “Hall of Dr.Stein” на официалния им сайт, където ще се състезават с “колегите” победители от цял свят. Там чрез гласуване, ще бъде избран “Най-добрият Dr.Stein на планетата”, а самото състезание ще приключи с края на турнето. Наградата за него ще бъде “подходяща”, като единственото уточнено за сега е, че изключва варианта “придобиване на научна степен – Доктор”. На адрес www.helloween.org, вече могат да се видят и най-интересните снимки до момента.

Лауд Консертс и медийните партньори на събитието организират игри и предоставят възможност на феновете да спечелят не само покана за събитието, но и възможност за среща с членовете на Helloween. Най-запалените вече опитват късмета си в сайтовете Каtehizis.com, Radiotangra.com и в ефира на радио Z-Rock. Концертът се организира от Лауд Консертс с подкрепата на Туборг.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1647685
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930