Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2011 14:31 - А,ЧЕСТИТО!!! "Нова сила" подкрепи издигането на Алексей Петров за президент
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 933 Коментари: 1 Гласове:
1




image

Централният комитет на Политическа партия "Нова сила" взе решение партията да подкрепи инициативата за издигане кандидатурата на Алексей Петров за президент на Република България на предстоящите избори, това се казва в изявление на партията, изпратено от Антон Сираков.

Кандидатирането на Алексей Петров би разобличило окончателно лъжата за безалтернативността и кадровите възможности на ГЕРБ, пише в изявлението.

С това решение "Нова сила" за пореден път напомня на „партиите на прехода”, че националните интереси трябва да стоят над всичко, включително над котерийните сметки и личните амбиции.

Припомняме, че на 22 октомври миналата година бившият съветник от ДАНС и основен подсъдим по делото "Октопод" Алексей Петров заяви в интервю за PRO.BG, че категорично влиза в политиката.
Тогава Петров видя като свой политически съюзник "Ред, законност и справедливост", но само ако партията на Яне Янев приеме екипна форма на работа.

Ден след като мярката за неотклонение на Алексей Петров беше променена в домашен арест, лидерът на РЗС Яне Янев го покани да оглави експертен съвет по национална сигурност към партията му. Днес Петров потвърди, че ще приеме предложението.

Бъдещият политик поиска промени в конституцията, но не подкрепи идеята на Янев за президентска република.

Кои са "Нова сила?


Партията е учредена на 19 септември 2009 година в София.

Във Висшия й политически съвет влизат: Благой Петров Гицев, Борис Георгиев Анов, Валентин Петков Борисов, Владимир Николов Живков, Вълка (Веса) Райчева Михайлова, Георги Петков Маринов, Георги Димитров Майоров, Гриша Петков Иванов, Димитър Костадинов Билярски, Димитър Колев Кунев, Емил Борисов Янев, д-р Ивайло Симеонов Бояджиев, Кирил Александров Илиев, Костадин Тенев Костадинов, Кристиян Благоденов Цветков, Любомир Василев Кацаров, доц. Малина Йорданова Стефанова, Мая Николова Михайлова, Михаил Христов Михайлов, Никола Крумов Николов, Радоил Владимиров Чаворски, Ромео Стоев Банов, Светлин Недков Великов, Спас Атанасов Пашов, Светослав Петров Иванов, Станислав Иванов Косаков, ст.н.с. инж. Стефан Лазаров Пиперков,
Теодор Иванов Раев, Тихомир Динев Томов, Филип Филипов Филипов, Цветан Петров Начев.

Целите на политическата партия са: "незабавно, непрекъснато, реално и значително подобряване условията на живот в България, възстановяване обществената сигурност и националното достойнство на българските граждани, както и международния статус и престиж на страната".





Гласувай:
1



1. veseliak - Да ни е честито
10.01.2011 14:37
Къде мога да се запиша с пълна сила в тази Нова сила? Като висшият съвет, вероятно това е и целият състав на партията. Не ми се напъва да преброя министелските и зам.-министерските кресла в настоящия кабинет, ама май ще има място за целия Свиш съвет на партията. Пък може и едно кресълце да остане и за мене. ;))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1649046
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930