Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2011 16:35 - Танов: Разговорът с Борисов е пълен фалшификат!
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 470 Коментари: 0 Гласове:
0



  image


След близо 5-часов разпит на излизане от Национална следствена служба Ваньо Танов заяви: “Имал съм с премиера много разговори, но този е пълен фалшификат”.

Той посочи, че е разговарял по много теми с Борисов, но не и по такива, каквито се споменават в записа."Никога не съм извършил действия, които да са в нарушение на законодателството", категоричен е шефът на митниците.

"Подслушван съм бил по целесъобразност, а не по законосъобразност", заяви още Танов.

"Няма защо да си подавам оставката", подчерта той и посочи, че не би допуснал в скандала да бъде забъркано и семейството му.Танов е категоричен, че и разпространеният разговор между него и депутата от ГЕРБ Менда Стоянова също е фалшив."Този текст, който прочетох, между мен и Менда Стоянова, той беше пълен фалшификат. Категорично го заявявам. Защото някой беше написал сценария, само че не може да намери думи, защото ги няма в моя речник. Виждате, че не беше публикуван никакъв гласов файл от разговора между мен и Менда Стоянова.

При условие че са записвани в продължение на шест месеца мои разговори, има достатъчно голям арсенал от думи. Aко напишете един текст и го сложите на компютър, той ще ги подреди в съответния ред", смята Танов.

В сряда от прокуратурата оповестиха експертизата, извършена от института на МВР, според която записите на изтеклите разговори на Танов с хора от властта са манипулирани.

По-рано пък парламентарната комисия за контрол на СРС съобщи, че Танов е подслушван законно по разследване за контрабанда и това е станало по искане на прокуратурата.

Днес пък източници от Съдебната палата съобщиха, че записите на шефа на Агенция "Митници" са унищожени в законовия срок, след като е водено разследване за контрабанда, но не е доказано престъпление.Именно заради това записите сега не могат да бъдат сравнени с вече разпространените разговори на Танов с финансовия министър Симеон Дянков, заместника му Владислав Горанов, премиера Бойко Борисов и бившия зам.-началник на "Митниците" Антоний Странджев.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1649051
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930