Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2011 14:36 - Путин участвал в сексоргии с Берлускони?
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 1368 Коментари: 1 Гласове:
2




image снимка: Reuters



Засега със сигурност се знае, че Путин е присъствал поне на едно парти, организирано от Берлускони, където е...

Руският премиер Владимир Путин по всяка вероятност ще бъде извикан като свидетел в делото срещу италианския министър-председател Силвио Берлускони за връзките му с проститутки.

Засега със сигурност се знае, че Путин е присъствал поне на едно парти, организирано от Берлускони, където е плащано на момичета за секс.

Според пресата в Рим Путин е участвал в сексоригията, организирана във вилата на Берлускони край Милано на 25 и 26 април миналата година. По това време Берлускони е имал връзка с непълнолетната мароканката Руби.

Прокуратурата в Милано проверява дали самият Путин се запознал с Руби или с някоя от другите присъстващи дами, на които е плащано за секс.

Пресата в Рим твърди, че вилата на премиера край Милано е превърната в истински бордей, където Берлускони е искал от момичетата да му изпълняват всички сексуални фантазии. Най-много Берлускони харесвал лесбийските шоута във вила Аркоре.

Младите момичета получавали пари в брой и скъпи подаръци. За организацията на секспрограмата е отговаряла бившата медицинска сестра и стриптийзьорка Никол Минети. За нея се твърди, че е една от любовниците на Берлускони.

От един от публикуваните записани разговори между Руби и Берлускони става ясно, че младата мароканка иска от Папи 5 млн.евро, за да не разкаже, че е получила от него 7000 евро за секс, отбелязва БГНЕС.

Силвио Берлускони лично одобрявал сумите, изплащани на младите жени, които според прокурори участвали в оргии в неговия дом, заяви финансов консултант на италианския премиер, цитиран от ДПА.

В интервю за в. "Кориере дела сера", цитирано от БТА, Джузепе Спинели каза, че парите, давани на гостенките на Берлускони, които описа като закъсали финансово студентки или "самотни майки", представлявали малка част от няколко благотворителни инициативи на медийния магнат.

"Един ден подпомагаме например организация на деца, страдащи от левкемия, а на следващия - студентка, която трябва да си плати наема," заяви Спинели, който управлява холдинга на Берлускони Фининвест.

В понеделник прокурори в Милано представиха пред парламента документи с предполагаеми доказателства, че Берлускони е подкрепял финансово и е преспал със "значителен брой" проститутки, включително с малолетната мароканка Руби.

Спинели подчерта, че броят на жените, които получавали пари от премиера, е силно преувеличен от медиите. Той описа случай, когато Руби посетила офиса му и получила 50 евро, за да си плати таксито. Сумата била одобрена лично от Берлускони.

Във видеообръщение 74-годишният премиер заяви по повод на секс партитата в къщата му: "Не е имало корупция, нито насърчаване на проституция, още по-малко с участие на непълнолетни."

Вместо това Берлускони обвини прокурорите и разследващите магистрати, че злоупотребяват с властта си и заяви, че трябва да бъдат наказани.





Гласувай:
2



1. анонимен - Човека е мъжкар, защо да не участва? ...
21.01.2011 15:23
Човека е мъжкар,защо да не участва? Нашите политици до един са педерасти, няма как да участват без да имат топки!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1647066
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930