Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2011 12:51 - Ключ към най-загадъчните карти за гадаене
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 1645 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.02.2011 12:52


  image


Какво предсказват картите на известната гадателка мадам Ленорман???

Мадам Ленорман е била известна гадателка, живяла през 19 век в Париж. Популярните й карти всъщност са си едно тесте от 36 карти, с които, според запознати, лесно можело да се гадае. Всяка една карта има индивидуално изображение, което съвпада с името й. Затова е важно да се обръща внимание на името на картата, а не само на изброените значения т.е. всичко, което може да ви хрумне при вида на всяка една карта според мадам, можело да има гадателско значение. Никога не подценявайте интуицията си, съветват врели и кипели в гаданията с карти. Още повече, че мадам Ленорман била научена да гадае на карти от цигани, те й подарили първото тесте. Това би трябвало да означава, че не само интуицията, но и въображението имат думата.

В крайна сметка оказало се, че мадам била "изучена" твърде добре, защото се прочула и даже императрица Жосефин, много суеверна дама, често викала Мадам Ленорман в двореца Тюйлери, за да предсказва й бъдещето - и нейното, и на любимия й Наполеон. Жосефин се доверявала сляпо на Ленорман и смятала, че всяко едно от направените предсказания рано или късно се сбъдвало. Мадам Ленорман обаче твърде недипломатично взела, че прогнозирала неприятности за императора. Заради това я хвърлили в тъмница, където прекарала доста дълго. Не се знае оставили ли са й картите в килията, за си хвърли един пасианс и да установи кога ще излезе! Все пак, независимо от тези нещастия мадам оцеляла и умряла чак през 1843 г., при това твърде богата.

image

Впрочем в интернет се предлага възможност да си изтеглите 12 карти на въпросната мадам и след като пратите 1 SMS към съответен номер, ще ви „осветлят” за онова, което ви чака, според картите, естествено. Да, ама цената на 1 SMS към номера е 4.80 лв. Не е много найс, а?

Така че, ако искате да си спестите парите, оказа се, че значенията на въпросните карти може да се изровят и безплатно. Хвърлете едно око и после побързайте да хвърлите и едни карти. Стига да си падате по подобни мистерийки. Впрочем, дори и да е напълно скептичен към тях, човек понякога е склонен да направи експеримент, просто ей така. Хайде ‒

Какво предсказват картите на мадам Ленорман:

1. Конник – ако той е на растояние е носител на добро от далеч. Ако е засенчен от облаци между вас и него, тогава носи лоши новини.
2. Детелина – заобиколена от облаци предсказва скръб, печал. Ако е близо до Сигнификатора, тази мъка ще е краткотрайна и ще е за добро за продължителен период. Ако няма облаци носи щастие и благополучие.
3. Кораб – за наследство и финансова операция, сделка, обещава просперитет. Ако корабът е близо до Сигнификатора, ще предприемете дълго пътуване...
4. Къща – ако е близо до вас, покозва добър късмет във всичко, което правите. В центърът тази карта е предупреждение да се пазите от тези около вас.
5. Дърво – далеч от вас, говори за добро здраве, сила, дългосрочно щастие и изпълнение на вашите желания.
6. Облаци – ако светлата им страна е към вас, означава щастие, но ако е тъмната страна е лош (злокобен) омен.
7. Змия – в зависимост от това , колко е близо или далече от Сигнификатора показва предателство, измяна или загуба, или лицемерие.
8. Ковчег – означава инцидент, болест или загуба; нейната сила зависи от близостта със Сигнификатора – относително но две карти от него.
9. Букет – вестител на стахотен късмет.

10. Коса – поличба за неизбежна опасност, но няма да продължи, ако е заобиколена от позитивни карти.
11. Пръчка – предполага домашни неприятности : семейни раздори или възможни болести, зависи от позицията относно Сигнификотора.
12. Птици – предчуствие за краткотрайни проблеми , но ако картата е далеч от Сигнификатора е успешно пътуване.
13. Дете – показва приятни връзки, доброта и нежност.
14. Лисица – предупреждава нечестни и завистливи хора ако е наблизо, ако е далече няма специално значение.
15. Мечка - на растояние означава щастие, но близо до питащият съветва, че сте близо до зло и хората са завистливи.
16. Звезда - това е знак за късмет във всички аспекти на вашият живот, но ако има тъмни облаци наблизо е неизбежно нещастие.
17. Щъркел – ако е близо до вашата карта предсказва промяна във вашато непоасредствено обкръжение, ако е на растояние индикира обстоятелства, които ще закъснеят или дори ще възпрепятсват тази промяна.
18. Куче – показва лоялни приятели, ако е наблизо и обратното ако е далече; ако е заобиколено от облаци тази карта предупреждава да бъдете нащрек срещу лъжа и предателство.
19. Кула – знак е за дълъг и щастлив живот, но ако е заобиколен от облаци предсказва обратното.
20. Градина – ако е близо е поличба за движение във висшето общество, наличие на многобройни и видни (достойни) приятели, но ако е далече говори да се пазите от компания, на която не може да се вярва.
21. Планина – ако е близо, предвещава мощни врагове, но ако е на растояние, дълготрайно приятелство.
22. Пътища – без облаци индикира път за излизане от настоящето затруднение, толкова дълго колкото е разстоянието до вас. Но в присъствието на облаци е знак, че няма изход!
23. Мишки – означава кражба, ако е близо до вас ще си възвърнете това, което е било откраднато, но ако е далече ще трябва да се примирите с постоянна загуба.
24. Сърце – сигурен знак за добър късмет, щастие и радост.
25. Пръстен – ако ви е отдясно предсказва щастлив брак, но ако е отляво и далече е поличба за нелоялна и болезнена раздяла.
26. Книга – означава тайна.
27. Писмо – показва добри новини от далече, но ако има облаци наблизо новините ще са лоши.
28. Джентълмен или мъж.
29. Жена или млада дама.
30. Лилии – над вас е знак за добродетел, под вас лоша слава, близо до вас индикират щастлив живот, заобиколен от облаци домашни тревоги.
31. Слънце – в близост до питащият, излъчва щастие, живот и благоденствие, но далеч винаги носи пречки и безпокойство за това за което се домогвате.
32. Луна – от вашата страна носи големи почести, но ако е на растояние е предвестник на нещастие.
33. Ключ - предлага успех, ако е близо и неуспех, ако е далеч.
34. Риби – поличба за голям късмет на море и успешни предприятия, но ако е на растояние предсказва препречване на вашите желани амбиции.
35. Котва - това е омен за търговски успех и просперитет в морски предприятия, може би свързани с любов; но на растояние е омен на горчиво разочарование.
36. Кръст - винаги е знак за поличба, близо до питащият предсказва краткотрайно нещастие.

Между другото методите на Мадам Ленорман се използват от много съвременни гадатели. А на вас какво ви се падна?



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1647225
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930