Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2011 10:52 - Скандал в ефир: В. Сидеров докара М. Димитров до кресчендо
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 746 Коментари: 0 Гласове:
0



  image


Личният евангелист на Иван Костов Мартинчо Димитров се изказва на мой гръб; шефът на ЧЕЗ България е бил кандидат на сините, каза Сидеров; Мартинчо скри един доклад на ДКЕВР; да каже как се пълнеше черната каса, продължи той. Безобразни лъжи, викна Димитров.

Напоследък личният евангелист на Иван Костов Мартинчо Димитров се изказва на мой гръб, но го съветвам да се готви по-добре, каза по НТВ лидерът на Атака Волен Сидеров. Той се опитва да измести собствената си гузна съвест. При сините коректността липсва; те не са демократи, а рекетьори, защото още от началото се опитваха да заемат 3 министерски поста - икономика, финанси, искаха и областни управители. Наглостта на сините продължава рекетьорски.

Сините и РЗС започнаха с рекет още от самото начало, добави Сидеров.

Самият Мартинчо скри един доклад на ДКЕВР, свързан с ЧЕЗ и големите пари, които се изпомпват от България с техни дъщерни фирми и може би част от тях е влязла в касата на сините предизборно, каза Сидеров. Димитров дал нареждане докладът да не се дава дори на членове на комисията. Този сектор трябва да мине в български ръце, това са огромни, гарантирани печалби, които изтичат от България и пълнят чешкия пенсионен фонд.

Безобразни лъжи, каза по телефона Мартин Димитров. Този доклад дойде по мое настояване в комисията и уведомих всички депутати да дойдат да го четат в комисията, а членът на Атака искаше да го вземе да си го чете. Такива нагли лъжи през живота си не съм чувал. Волен е изпаднал до такава степен, та плещи такива неща по медиите, възмути се на висок тон М. Димитров. Толкова е нагъл, че това е безобразие, започна да вика Димитров.

Шефът на ЧЕЗ България беше ли ваш мажоритарен кандидат за София област през 2009 г., попита няколко пъти Сидеров. Кажи как се пълнеше черната каса, призова лидерът на Атака.

Не сме взимали и стотинка от компанията, продължи да се нервира Димитров.

Елате и двамата утре, донесете и документи, призова водещият Витомир Саръиванов. Утре Сидеров да донесе документи, поиска и лидерът на СДС. Какви документи при черни каси, попита Сидеров и напомни, че хората плачат от ЧЕЗ в момента. Директорът на това предприятие Росен Иванов е един еничар на чужди господари и говори за енергетика, при положение, че фирмата му ограбва страната. Те са за прокуратурата и за комисията по корупция, добави Сидеров.

Това е елементарен популизъм, каза Димитров.

Петко Сертов е назначен в БОРКОР от премиера, аз не бих го назначил, каза още Сидеров. Аз не съм съгласен и с двете назначения, Елеонора Николова пък е от сините, въпреки че няколко пъти си смени цвета. Аз мога само да дам мнение, напомни лидерът на Атака.

Frognews.bg




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1647889
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930