Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2011 10:09 - Ученички въртят порно във Vbox
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 2517 Коментари: 0 Гласове:
0



  image



Тийнейджърите заснети да правят секс на улица.

Малолетни ученички от Садово въртят игриви секссцени в популярната мрежа за видеосподеляне Vbox. Момче и момиче от 7-ми клас от основното училище пък били заснети да правят секс на улица до школото, а клипът им качен в интернет. След намеса на родители, учители, полиция и прокуратура авторът на тайните клипове изтрил някои от тях. Други обаче продължават да са в интернет пространството. Срамните сцени са прикрити под формата на уж домашна дискотека, която обаче е била солидно подплатена с алкохол. На част от кадрите, които са с много ниско качество, се натискат две непълнолетни момичета. Те танцуват сладострастно на фона на силна чалга, като ахкат и пъшкат от удоволствие. По време на танца по-едрата от двете опипва съученичката си по дупето, талията и гърдите. През цялото време друго момиче от компанията подвиква на двете „давай, давай” и „айде, айде, започва се”, като поканите й са гарнирани със звучни псувни. Операторката дори дава акъл на двете си приятелки как да се опипват, за да се виждат по-добре пред камерата на мобилния телефон.

След няколко минутни страсти към подпийналите тинейджърки се присъединяват и „колежките” им по маса. Всички се натискат групово, се вижда от кадрите в клипа. Момичетата явно са въртели имитацията си на групов секс вкъщи, докато мама и тате отсъстват, коментират във форума на Vbox. На края на клипчето едно от най-разгорещилите се момичета започва да сваля една по една и дрехите си. Това не е единственият клип с пияни хлапета от Садово във Vbox, установи проверка на „Монитор”. На други филмчета пияни момчета, които са видимо непълнолетни, са записали алкохолните си подвизи в няколко серии и ги разпространяват гордо в нета. Според хора от Садово децата от скандалните видеоклипове учат в местния техникум. Най-скандален е обаче видеоклип със секссцени между 14-годишни момче и момиче от Садово. Учениците в ОУ „Гео Милев” били снимани, докато правят секс на уличка до училището, и качени на момента във Vbox. Видеото било свалено след намесата на полицията и Районната прокуратура в Асеновград. Участничката в уличното порно взимала пример от майка си, която проституирала на Алеята на любовта в Пловдив, обясниха полицаи.

„Комисията за борба с противообществените прояви на непълнолетни и малолетни ще заседава по скандалните случаи
следващия вторник. Очаквам и общинският инспектор по образование да започне проверка за реда и дисциплината в ОУ „Гео Милев”, каза кметът на Садово Паскал Станков. Директорката на основното школо Рени Вълчева не бе открита за коментар. (Монитор)


Тагове:   vbox,   ученички,   въртят,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1636603
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031