Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2010 19:58 - Яне се изявява като лидер на "новата българска република"
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 420 Коментари: 0 Гласове:
0




image


Лидерът на РЗС Яне Янев за пореден път прави опит да се изяви като месия и спасител.

Този път Яне се изявява като лидер на "новата българска република".

Тази титла политикът е сложил като описание на разпространения фиш за срещата му с наши сънародници в Чикаго (може да видите на снимката).

Яне акцентира и върху безплатна почерпка на сбирката.

На 11 април, неделя лидерът на ПП „Ред, законност и справедливост” Яне Янев, заместник-председателят на партията Атанас Семов и международният секретар Живко Темелков заминават за САЩ.

По време на визитата, която включва срещи във Вашингтон, Ню Йорк и Чикаго, г-н Янев ще проведе поредица от срещи с политици, представители на академичната общност и бизнеса, които ще могат да се запознаят с настоящата ситуация в България след идването на власт на правителството на ГЕРБ, както и позицията на РЗС по важни международни въпроси в това число сигурността и стабилността в Източна Европа, българо-еврейските отношения и арменския геноцид.

Яне Янев ще се срещне с конгресмени от Демократическата и Републиканската партия. По време на визитата представителите на РЗС ще се срещнат с отговорни фактори от Световната Банка, Международния Валутен Фонд и Хелзинския комитет.
Организирани са срещи с представители на водещите еврейски организации в САЩ, които ще бъдат запознати от г-н Янев с предприетите от партията действия в подкрепа на Израел във връзка с конфликта в Близкия Изток и изразената от РЗС позиция по повод доклада „Голдстоун”.

Представителите на РЗС ще се срещнат и с арменската общност в САЩ във връзка с декларацията, внесена от партията, относно признаване на геноцида над арменския народ от властите в Османската империя.

Посещението ще приключи в Чикаго, където е организирана среща с българската общност в града, на която Яне Янев ще представи визията на РЗС за приемането на нова конституция и изграждането на нова държавност.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1649874
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930