Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2010 18:27 - Яне и Трактора се менкат на караминьол
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 699 Коментари: 0 Гласове:
0




image


Сценката с „нямаме нищо общо един с друг” между Алексей Петров – Трактора и Яне Янев продължава. След като Трактора заяви, уж без да знае Яне, че щял да се кандидатира за президент, и че щял да ползва читави хора от РЗС за подкрепа, Янето също се направи на „ни лук ял, ни лук мирисал” и написа декларация.

 

 

Публикуваме цялата декларация дословно, тъй като тя показва фундаменталната мисъл на Янето и на Трактора поединично и заедно. Въпреки че нямат нищо общо като „троянски кон” на предстоящите местни и президентски избори.

ДЕКЛАРАЦИЯ

Във връзка с разпространената от определени медии информация за евентуална президентска кандидатура на Алексей Петров, пресцентъра на РЗС е упълномощен да заяви, че:

-Алексей Петров не е член на РЗС, а симпатизант на партията и никога не е споделял пред който и да било от Политическия съвет, че има намерения да участва в президентската кампания.

-Алексей Петров многократно е декларирал, че е за екипна форма на управление, което по презумция противоречи на мажоритарен тип избори.

-РЗС очаква Алексей Петров час по-скоро да сформира силен експертен съвет по национална сигурност и нов конституционен ред към Политическия съвет на РЗС, защото считаме, че неговите познания и на експертите, с които той работи в тази област са полезни не само за нашата партия, но и за укрепване на държавността като цяло.

РЗС счита, че борбата с организираната престъпност и противодействието на корупцията по висшите етажи на властта се провали с гръм и трясък. Цветан Цветанов се оказа жалък аматьор, без грам познания в областта на националната сигурност. Приемаме, че Алексей Петров е в състояние да сформира екипи способни да предложат нов тип концепция за национална сигурност и един ден когато българския народ гласува доверие на РЗС да управлява страната, тези експерти да заемат ключови позиции с цел реализация на концепцията.

Политическия съвет на РЗС декларира:

-РЗС е единствената алтернатива и истинска опозиция на ГЕРБ.

-Желанието на определени центрове (подържащи статуквото) да внушат на обществото, че политическата конкуренция е само между АБВ и ГЕРБ, ще претърпи пълно фиаско в следващите няколко месеца.

-РЗС се готви за тежък сблъсък с ГЕРБ на местните и президентските избори, стягаме екипи, формираме отбори от силни личности по места и се организираме за решителни действия срещу фашизоидните изтъпления на Цветан Цветанов.

ПП РЗС припомня, че има категорично решение за самостоятелно участие на местните и президентските избори. Номинацията на нашата кандидат-президентска двойка и на кметовете на областните центрове ще стане на IV редовен конгрес на партията през септември 2011г.

Afera.bg




Тагове:   менкат,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1650517
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930