Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2010 12:22 - Сините отсвириха окончателно ГЕРБ
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 439 Коментари: 1 Гласове:
0




image


Иван Костов и Мартин Димитров лидерите на „Синята коалиция“обявиха, че вече няма да подкрепят управлението на ГЕРБ. Доскорошните партньори на Бойко Борисов съобщиха в Пловдив, че напоследък се забелязва сериозно обществено недоволство срещу ГЕРБаджиите.

Иван Костов и Мартин Димитров нарекоха ГЕРБ партия на популистите, която дава обещания и после не ги спазва. Според лидерите на „Синята коалиция“, партията на Бойко Борисов се е превърнала в лява.

„Не може да се вярва на една партия, която отиде в лявото пространство и освободи центъра за политическия проект на президента Първанов“, заяви съпредседателят на „Синята коалиция“ Иван Костов.

„ГЕРБ и „Атака“ отхвърлят всички наши предложения и няма смисъл да продължим с подкрепата си, съобщи другият лидер на „Синята коалиция“ – Мартин Димитров“.

ГЕРБ не са в състояние да осъществят необходимите за страната реформи“, смятат още сините.

Тази вечер стана ясно, че ДСБ и СДС ще издигнат свои кандидати на местните избори и президентския вот догодина, като в никакъв случай няма да подкрепят кандидати на ГЕРБ.Иван Костов не даде категоричен отговор дали той ще бъде кандидатът за президент на „Синята коалиция“.

Сините яхната новината за ареста и последвалото освобождаване на четирима лекари от Горна Оряховица, за които се смяташе, че са умъртвили новородено бебе.

Беше им направен арест като от сериите на Рамбо, а после се оказа, че няма доказателства срещу медиците“, подчерта Мартин Димитров.

Според Костов и Димитров трябва да се престане с полицейските арести на невинни хора, защото днес се задържат доктори, а утре ще дойде редът на учителите и медиите.



Гласувай:
0



1. анонимен - ана
03.12.2010 14:01
Иван Костов не трябва да се обажда никъде,а е подобре да се скрие и да си харчи парите небезпокояван. Това беше човека който осра синята идея и излъга очакването на народа за по добър живот. Носят се приказки ,че е бил подставено лице на Д.С. и БСП. А относно действията на Цуцковото ведомство, при прости хора и проста държава ,какви полицаи може да имаме? Направо геноцид над правата и достойнството на хората. Нищо не е в състояние да оправдае грубите действия и полицейщина в държавата. Ами спомнете си колко случаи вече има на произвол на полицията и техния вожд ги защитава. Чудя се нормален ли е този човек и разбира ли нещо от работата на полицията .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1649722
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930