Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2010 08:38 - Лекарите отказали детектор на лъжата
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 405 Коментари: 1 Гласове:
0




image


От СРС-тата била изнесена само част от контекста на разговора, смята кметът на града.

Д-р Кожухаров е лидер на СДС в града, но в болницата за политика не се говори; а освен това нарушения в болницата не са констатирани, няма данни за извършено престъпление, обяви по БТВ кметът на Горна Оряховица Йордан Михтиев, който си говорил с д-р Миролюб Кожухаров по телефона му, подслушван от полицията.

Скандалът е изключително неприятен; болницата е важна за жителите на 6 общини; но за вината на лекарите може да се съди след съдебно-медицинската експертиза и произнасянето на морално-етичната комисия, но вътрешното ми убеждение е, че нещата в медиите са преувеличени. От СРС-тата била изнесена само част от контекста на разговора, според д-р Кожухаров. На сесията на ОС вчера докторът се извинил за жаргонния език, защото разговарял с шурея си, разказа още кметът.

Докторът вероятно е бил подслушван заради закупени строителни материали за болницата, за които прокуратурата обаче се произнесла, че няма престъпление, допусна кметът.

Аз съм тук, за да изкажа възмущение от вашето предаване вчера, каза емоционално д-р Катя Гецова пряко от Горна Оряховица. Тя коментира друг случай, излъчен от БТВ, който обаче се е разиграл не в Горна Оряховица, а във Велико Търново, а като не й дали думата, я заляли с помия неправомерно. Пациентка, загубила бебето си преди време, предяви претенции към д-р Гецова, която обаче отказа да говори по настоящия случай, прекъсна връзката и каза, че ще търси правата си по съдебен ред. Д-р Кожухаров пък не си вдигна телефона.

Междувременно стана ясно, че лекарите са отказали детектор на лъжата.

Държа Горна Оряховица да разполага с болница, акцентира кметът.

Frognews.bg припомня, че управителят на болницата "Свети Иван Рилски" в Горна Оряховица вчера д-р Миролюб Кожухаров остана на поста си. Два гласа не стигнаха на извънредното заседание в Общинския съвет за негвото освобождаване след скандала в болницата заради скандала с бебето на 17-годишна родилка.



Тагове:   детектор,   отказали,


Гласувай:
0



1. balgarski7vinarki - Ako reshat otgore...
07.12.2010 08:49
shte im go prilojat ot razstoianie, detektora de.Haide be, publichna taina e che shto e mutra i narkodilar si polzvat za kontakti tehnologia na detektora, taka praha parite, taka raboti i sektata s ochenzeto- naricha se distanzionna kineza - telepatichen model na lichnostta, vhod v saznanieto i t.n.
/Tova e Komp./imam predishni postingi za Komp v stil fantasy , kakvo da pravia./
Taka che lekarite otkazali detektor- kokolko staromodno zvuchi samo- prosto Komp ne gi e dokopal.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1649981
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930