Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2011 17:06 - Пламен Симов: Алексей Петров е отровен, остава му година живот!
Автор: annews Категория: Новини   
Прочетен: 1339 Коментари: 0 Гласове:
0




image

Синдикалистът е получил информацията от свой италиански приятел, близък до бившия бос на Коза ностра - Тото Риина...

Генералният секретар на Моряшкия синдикат Пламен Симов сензационно обяви за “ШОУ”, че обвиняем №1 в държавата Алексей Петров вече е пътник за оня свят и му остават по-малко от 10-12 месеца живот.

Петров пътува към отвъдното с помощта на най-нов вид канцероген, разработван в американските и руските спецлаборатории. Като общи параметри този канцероген започва да действа на 6-ия, най-много до 8-ия месец след вкарването в организма. Краят е най-късно до 12 месеца след началото на убийствената конспиративна интервенция. Междувременно обаче първите симптоми са постепенна загуба на памет и мисъл. Следва смърт...

Според Пламен Симов Алексей Петров е отровен преди около два месеца, а той е получил информацията малко след това. На въпроса на “ШОУ” кой е тайнственият му информатор, синдикалистът даде шокиращ отговор – “Това е Паоло, мой приятел от Италия от френския ми период преди 1989 г., близък до Тото Риина /бившият Капо ди тути, капи на Коза ностра, който в момента се намира в затвора/”. И добави: “Цитирайте ме, позволявам ви да цитирате и името на Паоло, но фамилията му няма да ви кажа.”

На въпроса кой и как би могъл да го направи, преди или след освобождаването от ареста e извършена операцията, Симов отговори, че италианският му приятел не му е казал нищо повече, но вече ядосан, даде някои жокери на “ШОУ” по въпроса. “Как кой! Това може да са сто души.

Може да е станало в ареста, а може и след това, когато го пуснаха под домашен арест. Как е станало ли? По всякакъв начин може да стане. Това е съвсем нова разработка, нова субстанция, много по-нова от тази, с която бяха отровени Литвиненко или Юшченко.

Руските лаборатории имат вече разработка, с която могат да ни слушат какво си говорим ние с теб през 6-метрова бетонна стена, какво остава за технологиите за убийство без следи”, обясни като на първолаци енигматичният дипломиран юрист и икономист, възпитаник на френската школа, който е изпратен на специализация във Франция и остава на работа във френското външнотърговско министерство със знанието на българското правителство, но след завръщането си е тикнат в затвора.

На въпроса възможно ли е това да е секретно изпълнение на специзпълнители, вечният дисидент отново даде храна за размисъл: “Всичко е възможно. Може и в ареста, може и в дома му да е станало.

Достатъчно е едно милимилиграмче да се сложи върху едно зрънце черен хайвер примерно и... край. Може да го е сложил някой от неговите приятели и приятелчета. През този период в България беше и Филчев, нали...

Много хора имат интерес от смъртта на Алексей Петров или шантаж за споразумение с него. Защото срещу този канцероген вероятно има и антидот. Да, ядосан съм.

Имах намерение в предаването на Светла Петрова “Сеизмограф” на тема убийството на прокурора Колев да кажа на Алексей Петров публично в ефир, че е по-добре, вместо да приказва, да се лекува, но точно в този момент водещата превключи на друга тема.

Исках да го предупредя и да му кажа, че го предпочитам с белезници в затвор, отколкото мъртъв в ковчег.”

Славей КОСТАДИНОВ





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annews
Категория: Новини
Прочетен: 1650438
Постинги: 1614
Коментари: 386
Гласове: 566
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930